Kaçırılan Gümrük Memurlarından Hala Haber Yok

Hakkari ve Van'da bulunan sınır kapılarından kaçırılan 20 gümrük memurundan hala haber alınamıyor.

Kaçırılan Gümrük Memurlarından Hala Haber Yok
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

10 Ağustos’ta terör örgütü PKK tarafından kaçırılan Hakkari Çukurca’nın Üzümlü Gümrük 10 ve 21 Ağustos’ta Van’ın Saray ilçesindeki Kapıköy Sınır kapısında görevli 12 gümrük memurdan hala bir alınamıyor.

Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan 22 gümrük memurundan 2 si serbest bırakılmıştı.

Türk Büro-Sen tarafından yapılan açıklamada kendilerine sadece görevlilerinin durumlarının iyi olduğu bilgisi geldiği belirtildi. Sendika yaptığı açıklama da birçok uyarıya rağmen Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından gerekli önlemlerin alınmadığının altını çizerken 20 görevli memurun PKK’nın ellerine terk edildiğini vurguladı.

20 gümrük memurun ailelerinin endişeli bekleyişleri devam ederken yetkililerin gerekli çalışmaları hiç beklemeden yapmalarını ve vatandaşlarımızın sağ salim geri getirilmelerini umuyoruz.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.