İzmir'de zabıt katiplerine dev FETÖ operasyonu!

İzmir'deki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasında zabıt katiplerine yönelik dev operasyon gerçekleştirildi.

İzmir'de zabıt katiplerine dev FETÖ operasyonu!
26 Eylül 2016 Pazartesi 09:21

İzmir'deki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasına yönelik operasyonlarda İzmir adliyesine operasyon yapıldı. FETÖ ile bağlantılı olduğu tespit edilen zabıt katiplerine yapılan operasyonda toplam 76 kişi yakalandı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile hakkında yakalama kararı çıkarılan 101 zabıt katibi için İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleritarafından İzmir merkezli Manisa, Konya ve Kütahya illerinin bulunduğu 4 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. Birçok zabıt katibinin Bylock uygulanmasını kullanmasının ardından çıkarılan yakalama kararı için operasyon bu sabah 05.30'da gerçekleştirildi. Daha önce yapılan İzmir Adliyesi'nde zabıt katiplerine yönelik gerçekleştirilen operasyonun devamı niteliğindeki operasyonda toplam 76 kişi yakalandı.

Hakkında gözaltı kararı çıkarılanlardan firari olanlar için arama çalışmalarına ise devam ediliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.