İzmir'de roketatarlı saldırı! Bayındır'da terör saldırısı

İzmir'de roketatarlı saldırı! İzmir'in Bayındır ilçesinde bir grup terörist tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Teröristler tarafından Bayındır ilçesine doğru atılan roketin şehir merkezine, hastane ve karakol yakınına düştüğü tahmin ediliyor. İşte İzmir Bayındır'daki roketatarlı terör saldırısının detayları...

İzmir'de roketatarlı saldırı! Bayındır'da terör saldırısı
23 Haziran 2016 Perşembe 09:45

İzmir roketatarlı saldırı ile şok oldu. 22 Haziran 2016'yı 23 Haziran 2016'ya bağlayan gece İzmir'in Bayındır İlçesi'nin yüksek tepelerinden şehir merkezine doğru roketatarlı saldırı düzenlendi. Atılan roketlerin bir tanesi Bayındır Devlet Hastanesi yakınlarına diğeri ise Emniyet Müdürlüğü yakınlarına düştü. Bayındır'daki roketatarlı saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. 

22 Haziran 2016 Çarşamba akşam 23.55 sularında İzmir'in Bayındır ilçesindeki yüksek bir tepeden şehir merkezine doğru 3 adet roketatar fırlatıldı. Atılan roketatarların sivil ya da askere isabet etmedi. Bayındır'da yaşanan roketatarlı saldırının ardından polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı ve roketatarı fırlatan teröristleri arama çalışmaları başlatıldı. 

3 Roket fırlatıldı

Ateşlenen 3 roketten birisi Emniyet Müdürlüğü binasına yaklaşık 30 metre uzaklıktaki İnkilap Sokak'ta bulunan Fatih Cengiz isimli vatandaşa ait bir depoya, diğer iki roket ise Semih Parmaksız isimli vatandaşın ikamet ettiği iki katlı evin çatısına ve boş daireye isabet etti. 

Kendimizi dışarıya zor attık

Yaşadığı eve roket isabet eden Semih Parmaksız, büyük bir korku yaşadıklarını ifade ederek olayı bir bir anlattı. Parmaksız, "Evde patlama meydana geldiğinde bilgisayarda oyun oynuyordum. Büyük bir patlama ile ev deprem oluyormuşcasına sarsıldı. Kendimiz dışarıya zor attık. Biraz sakinleşip olayı araştırdığımda boş dairenin içindeki roket parçasını gördüm. Muhtemelen çatıyı ve duvarı delip geçen sevk fişeğiydi" şeklinde konuştu.

Halk büyük panik yaşadı

İzmir Bayındır İlçesinde yaşanan terör saldırısı sonrasında halk büyük bir panik yaşadı. Büyük bir panik yaşayan vatandaşları sakinleştirmek için AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Uğur Demirezen ve Ziraat Odası Başkanı Mümtaz Almışlar, büyük çaba sarfetti. Bayındır ilçesinde yaşayan vatandaşlar ise yeterli önlemlerin alınmadığını belirterek duruma tepki gösterdi. Yakın zamana kadar her gece Potamaz mevkiinden makineli tüfek seslerinin geldiğini belirten bazı vatandaşlar, durumu polise bildirdiklerini, polislerin ise,  "Merak etmeyin araştırıyoruz"  dediklerini iletti. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.