İzmir'de 2 patlama

İzmir'in Buca ilçesinde 2 patlama meydana geldi. 2 farklı yerde meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

İzmir'de 2 patlama
29 Mart 2017 Çarşamba 08:20

İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen 2 patlama korkuya neden oldu. Patlamalardan biri bir otomobilde meydana gelirken, diğerinin ise bir çöp konteynerinde meydana geldi.

Buca'nın Çamlıkule Mahallesi 254 Sokak'ta otomobilde meydana gelen patlamanın nedeni henüz belirlenemedi. Otomobilde meydana gelen patlamada araçta bulunan iki kişiden biri hayatını kaybetti, diğeri ise yaralandı. Araçtaki kişilerin ise henüz kimliği belirlenemezken yaralı kişi tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Bu olaydan birkaç dakika sonra yaklaşık 300 metre uzaklıkta bulunan bir çöp konteynerinde de patlama oldu. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Patlamaların nedeni araştırılıyor.


Etiketler; #patlama #İzmir
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.