İzmir AK Parti Binası önünde intihar girişimi!

İzmir'in AK Parti il Binası önünde minibüsünün içerisinde tüfeği çenesine dayayarak intihar girişiminde bulundu.

İzmir AK Parti Binası önünde intihar girişimi!
20 Haziran 2016 Pazartesi 15:03

İzmir'in AK Parti il Binası önünde minibüsüyle gelen 36 yaşında Ferdi S. 25 bin lira ödeyerek Karşıyaka'daki kafenin işletmesini satın aldı. Kafenin miras paylaşımının yapılmadığı için devralamamasından dolayı intihar girişiminde bulunmak istedi. Ferdi S. kafeyi işletememesinden dolayı defalarca avcılığa ve polise ettiği müracaatlardan sonuç alamayınca intihar kararı aldı.

Saat 11.00 sıralarında Bayraklı ilçesinde bulunan AK Parti il binası önünde gerçekleşen olayda AK Parti il başkanı ile görüşmek istediğini söyleyen evli ve bir çocuk babası olan Ferdi S.  yaklaşık 25 dakika boyunca tüfeği çenesine dayanarak durdu. S., "Adalet istiyorum, hakkımı arıyorum. İl başkanı ile görüşmek istiyorum" diyerek kendini öldüreceğini söyledi.

Minibüsün etrafını saran polisler zaman zaman kapıyı kapatan ve sürekli tetiğe basmakla tehdit eden Ferdi S.'yi ikna ederek silahını teslim etti. S., ifadesinin alınması için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.