İzmir Adliyesi'ne saldıranların kimlikleri belli oldu

​İzmir Adliyesi'ne saldırıyı düzenleyen ve polislerle çıkan çatışmada etkisiz hale getirilen teröristlerin kim olduğu ortaya çıkarıldı.

İzmir Adliyesi'ne saldıranların kimlikleri belli oldu
06 Ocak 2017 Cuma 11:24

​İzmir Adliyesi'ne saldırı düzenleyen teröristlerin kimlikleri belirlendi. Bomba yüklü araçla adliyeye gelen ve polis memuru Fethi Sekin ile zabıt katibi Musa Can şehit eden 2 terörist ölü ele geçirilmişti. Olay yerinde yapılan incelemelerde öldürülen teröristlerin üzerinden S.O. ve A.K. adına düzenlenmiş sürücü belgeleri  bulundu. 

Saldırganlar hakkında açıklama yapan İzmir Valisi Erol Ayyıldız, "Teröristler ölü olarak ele geçirilmiştir. Eyleme ve kişilerin kimliklerine bakıldığında, eylemi yapanların PKK olduğu değerlendiriliyor" diye konuştu.

Dünki saldırıda öldürülen A.K. adlı teröristin 2011 yılında PKK üyeliğinden tutuklandığı ve 1 yıl sonra serbest bırakıldığı belirlendi.
 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir - 7 yıl önce
Yine terorist, yine yakalanmis ancak devlet tarafindan kendine verilen lüks bir hapishane odasinda bir yil dinlenip tekrar saliverilmis... Daha büyük olaylar patlamalar yapmasi icin... Bu ülkenin en büyük sorunu ADALET SISTEMININ ÇÖKMÜÇ OLMASIDIR...