İyi Partili Yasin Öztürk'ten Çirkin Sözler | Meral Akşener'den Açıklama Bekleniyor

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Nedim Şener'e "İyi demeyi s... s... öğreteceğiz" dedi, Türkiye'nin Gündemine Oturan Kumpas Olayı Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın kaleme aldığı yazıyla başlayan "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giden CHP'li" tartışmaları Twitter'da devam etti,

İyi Partili Yasin Öztürk'ten Çirkin Sözler | Meral Akşener'den Açıklama Bekleniyor
Kamusaati
Kamusaati
24 Kasım 2019 Pazar 21:02

İyi Partili Yasin Öztürk'ten Çirkin Sözler | Meral Akşener'den Açıklama Bekleniyor

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Nedim Şener'e "İyi demeyi s... s... öğreteceğiz" dedi.

İyi Partili Yasin Öztürk'ten çirkin sözler

Türkiye'nin Gündemine Oturan Kumpas Olayı Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın kaleme aldığı yazıyla başlayan "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giden CHP'li" tartışmaları Twitter'da devam etti.

Murat İde ile Nedim Şener arasında karşılıklı tartışmaya İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de katıldı.

İyi Partili vekil, Nedim Şener'in İyi Parti'ye İP demesine kızdı.

Öztürk, "İP ne? Kendin birilerine soytarılık yapıyor olmalısın ki herkesi kendin gibi sanıp çamur atıyorsun. Sen kimin soytarısısın?" diye çıkıştı.

Peki Yasin Öztürk, Aynı tavrı Ak parti konusuna gelince neden göstermemektedir. Ak Partiye AKP diyenler ile İyi partiye İP diyenler arasında ne fark vardır diye sormandan geçemiyoruz

Ardından bu sözlere cevap veren Nedim Şener, "İP ne diye soruyor, AKP gibi CHP ve MHP gibi parti kısaltması. Ha bir de senin yazdığın gibi İp var, o da senin gibi kuklaları oynatmaya yarar" dedi.

"S... S... ÖĞRETECEĞİZ"

Şener'in cevabı karşısında çılgına dönen İyi Partili vekil ağzını bozdu ve küfür etti: "Var diye soru sorduğumu sandın. Şimi direkt söylüyorum, İp ne ağababalarına bile İyi demeyi öğrettik, sana da birgün İyi demeyi s... s... öğreteceğiz" dedi.

"PARTİ İÇİ EĞİTİMDE S... S... YAPIYORSUNUZ BELKİ"

Bu çirkin sözlere Nedim Şener'in cevabı ise "Parti içi eğitimde değilsin. Belki orada eğitimi s.... s.... ile yapıyorsunuz belki. Ama abartmayın sonra ip ne diye sorduklarında utanırsınız" oldu.

Peki Yasin Öztürk, Aynı tavrı Ak parti konusuna gelince neden göstermemektesiniz?, Ak Partiye AKP diyenler ile İyi partiye İP diyenler arasında ne fark vardır diye sormandan geçemiyoruz. Hem partilileriniz hem genel başkanınınız Meral hanım yıllardır Ak Parti'ye neden AKP diye seslenmektedir bu söylediğiniz çirkin sözlerler genel başkanınız parti içindeki yöneticileriniz ve partilileriniz içinde geçerlimidir? ve hatta hatta İttifak kurduğunuz CHP, SP, ve HDP için geçerlimidir? Partinizin türkçe kısaltması nedir İYİ nin anlamı nedir içeriği nedir diye sormadan geçemedik ?

İyi Partili Yasin Öztürk'ten çirkin sözler


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.