İyi parti adayı İdris Naim Şahin kimdir? Ordu da 2019 seçimlerini kim kazanır?

İdris Naim Şahin hangi partiden aday oldu? Ordu'da 2019 yerel seçimleri kim kazanır?İdris Naim Şahin Ordu Belediye Başkanı Olur mu?

İyi parti adayı İdris Naim Şahin kimdir? Ordu da 2019 seçimlerini kim kazanır?
Admin
Admin
27 Şubat 2019 Çarşamba 00:06

Kamusaati.com olarak tüm ülkemizde 2019 yerel seçimlerinin nabzını tutmaya devam ediyoruz..Ülkemizin en gözde illerinden biri olan Ordu'da da seçim heyecanı bir ayrı yaşanıyor..Adaylar ve partiler Ordu belediye başkanlığını kazanabilmek için kıyasıya rekabette..

Ak parti eski milletvekili ve bir zamanlar İçişleri bakanlığı bile yapmış İdris Naim Şahin İyi parti'den Ordu belediye başkan adayı oldu.İçişleri bakanlığı döneminde birtakım eleştirilerinde hedefinde olan İdris Naim Şahin 31 mart 2019 yerel seçimlerinde memleketinde belediye başkanı oldu..

İDRİS NAİM ŞAHİN KİMDİR?

Vikipedi kaynaklarına göre;

İdris Naim Şahin, Türk siyasetçi, eski İçişleri Bakanı.
Doğum tarihi: 1 Haziran 1956 (62 yıl yaşında), Ordu
Eğitim: İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi (1976), İstanbul Üniversitesi
Kurulan organizasyon: Millet ve Adalet Partisi
Ebeveynler: Huriye'dir Şahin, Dursun Şahin

İDRİS NAİM ŞAHİN BİRKAÇ PARTİ İLE DİRSEK TEMASINDA BULUNDU!

Bir dönemler Ak partinin hem milletvekili hem de dönemin içişleri bakanı olan Şahin,Fetö olaylarının ardından partiden ayrılmak zorunda kaldı.Saadet partisi ile adı geçen Şahin,son olarak İYİ partiden Ordu belediyesi başkan adayı oldu.Ordu'da sevilen,sayılan bir şahsiyet olan İdrim Naim Şahin seçimler için oldukça iddialı.Ancak Şahin'in bu iddiası pek de tutarlı olacak gibi gözükmüyor çünkü 2018 yılında yapılan seçimlerde R.Tayyip Erdoğan'a Ordu vatandaşı %65 gibi ciddi bir oy vermiş..Durum böyle olunca da Şahin'in Ordu ilini alması çok sevilsede çok çok zor..Çünkü Ordu ilimizde Ak parti'ye ciddi bir ilgi var..

ANKETLERDE HİLMİ GÜLER İSMİ ÖNE ÇIKIYOR

Ak parti adayı Hilmi Güler Ordu vatandaşı tarafından çok seviliyor.Sokakta kime sorarsanız sorun,Hilmi Güler'i tanımayan hemen hemen yok..2019 yılında Ordu'da kime oy vereceksiniz ya da kim kazanır diye sorduğumuzda birçok vatandaş Ak parti ve Hilmi Güler ismini veriyor.Benim görüşüm bu yıl Ordu'da ciddi bir çekişme olacak.Ancak anket sonuçlarınında Hilmi Güler olduğunu unutmayalım.Ayrıca İdris Naim Şahin gibi eskiden bakanlık yapmış bir aday Hilmi Güler.Eski enerji ve tabii kaynaklar bakanımızdı Hilmi Güler

CHP'DE ADAY MUSTAFA ADIGÜZEL

CHP Ordu Milletvekili ve aynı zamanda TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyesi olan Mustafa Adıgüzel, partisinin 31 Mart Yerel Seçimlerin'nde Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Bu gelişmenin ardından, Mustafa Adıgüzel'in kim olduğu merak konusu oldu.Diğer 2 aday gibi yine memleketinde sevilen biri olan Adıgüzel,seçimlere CHP'den giriyor ve diğer adaylar gibi iddialı.

Ancak Ordu'daki geçmiş seçimlere bakıldığında CHP'nin Ordu ilimizden ciddi bir oy alamadığını açıkca görürsünüz.CHP'nin adayı Adıgüzel her ne kadar tecrübeli ve güçlü bir aday olsada Ordu'da kazanabileceğini pek sanmıyorum

2019'da Ordu'da Yerel Seçimleri Hangi Aday Kazanır

Anket sonuçlarına bakıldığında Hilmi Güler Ordu'da yerel seçimleri kazanacak gibi duruyor..Seçmenin daha önceki kullandığı oylara bakılırsa,anket sonucu sonuna kadar destekleniyor.Kısaca Ordu ilimizde seçime az bir süre kala değişen pek bir şey olmazsa Hilmi Güler'in başkanlığı kesin gibi.

Ancak İdrim Naim Şahin'inde güçlü bir aday olduğu unutulmamalı.Özellikle İYİ partisi seçimi ona ciddi oranda oy kazandırabilir.

Seçimlerde tüm adaylara başarılar dileriz.İnşallah Ordu için en doğrusu kim ise o belediye başkanı seçilir.

KAYNAK: KAMUSAATI.COM / AKTİF LİNK VERİLMEDEN BU ÖZGÜN HABER KOPYALANMASI SUÇTUR!

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.