İTO Başkanı Çağlar'ın 'EVET' sorusunu Murat Ülker cevap verdi

1 Nisan'daki reklam ile büyük tepki çeken Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar‏’ın sorduğu 'evet' sorusunu cevapladı.

İTO Başkanı Çağlar'ın 'EVET' sorusunu Murat Ülker cevap verdi
12 Nisan 2017 Çarşamba 13:04

1 Nisan'daki reklam ile gündeme gelen ve büyük tepkiler alan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, referandumla ilgili 'evet' sorusuna cevap verdi. 

İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar‏’ın, Ülker grubunun ürettiği “Evet yağ” kutusu ile “Ben EVET diyorum. Murat Ülker naber?" sorusuna Murat Ülker Twitter adresinden paylaşım yaparak cevap verdi.

Ülker, Twitter hesabından paylaştığı mesajda “1974’ten bu yana Aile geleneğimiz Evet. Şimdi de EVET’i severim” diye yazdı. Ülker'in bu tweetine “Yazık, durum bu kadar kötü demek” yazan bir kullanıcıya ise “Yok be yahu” diye yanıt verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.