İşte Yaşam ve Adalet Partisi ve Logosu!!!

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu Yaşam ve Adalet Partisi ni kurdu. Yaşam ve Adalet Partisi il başkanları yaşam ve Adalet Partisi ilçe başkanları Yeni Partinin ismi Yaşam ve Adalet Partisi, Yaşam ve Adalet Partisi (YAP) Ali Babacan yeni parti, Ahmet Davutoğlu Yeni PARTİ YAŞAM VE ADALET PARTİSİ Kuruldu. Eki bakan ve Başkanın kurduğu partinin Adı Yaşam ve Adalet Partisi oldu. Peki cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından da desteklenen yeni parti YAŞAM VE ADALET PARTİSİ ülke Gündeminde Nasıl yer bulacak Detaylar Haberimizde

İşte Yaşam ve Adalet Partisi ve Logosu!!!
Admin
Admin
24 Ağustos 2019 Cumartesi 14:08

Yeni Parti Kuruldu işte logo Ve İsmi 

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu Yaşam ve Adalet Partisini kurdu. 

Yeni Parti

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu Tarafından kurulan Abdullah Gül tarafından da desteklenen yeni parti YAŞAM VE ADALET PARTİSİ Kuruldu. Patentini almak içinn başvuruda bulunan parti yetkilileri bugün itibarıyla parti çalışmalarına hız vererek başladı.

Yaşam ve Adalet Partisi bugün itibarıyla resmen kurulma çalışmalarına başlanıldı. Yeni partinin ismi ve Logosu nün patenti alındı.

Şimdiya Kadar Ak Parti den Ayrılan ve siyasi Parti kurmaya çalışan yada Başka Partilerde Siyasi hayatını sürdürmek isteyenler bir başarı saglayamamıştı. Yeni kurulan partinin nasıl bir siyasi hayatı olacak merak konusu 

Yaşam ve Adalet Partisi il başkanları ve ilçe başkanları kimler olacak ilerleyen günlerde yanıtını bulacak sizde sayfamızı takipte kalarak en yeni gelişmelerden ilk önce siz haberdar olabilirsiniz.. 


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.