İstanbul Valiliği'nden vatandaşlara önemli uyarı

İstanbul Valiliği, vatandaşlara uyarıda bulundu. Valilik isimlerinin kullanılarak yardım toplandığı, vatandaşın bu kişilere itibar etmemesi uyarısında bulundu.

İstanbul Valiliği'nden vatandaşlara önemli uyarı
30 Mayıs 2017 Salı 14:13

İstanbul Valiliğinin ve valilik çalışanlarının isimlerini kullanmak suretiyle bazı şahısların vatandaşları arayarak onlardan polise destek, çeşitli etkinlik, organizasyon ve yardım kampanyaları gibi birtakım taleplerde bulunduklarına dair valiliğe bilgiler ulaştığı belirttildi. 

Valilik, vatandaşlara "Valiliğimiz veya kamu kurumlarınca bu şekilde herhangi bir talep olmadığı gibi bu tür aramalar yapan kişilerin kötü niyetli ve dolandırıcı olduklarının bilinmesi; böyle bir durumla karşılaşıldığında arayan telefon numaralarının ve diğer bilgilerin derhal en yakın kolluk kuvvetine (emniyet-jandarma) bildirilmesi ve bu taleplere kesinlikle itibar edilmemesi hususunda tüm halkımızın duyarlı olması rica olunur." diyerek uyarıda bulundu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.