İstanbul Üniversitesi ile birlikte 3 üniversite 118 personel alacak

İstanbul Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi akademik personel ilanı verdi. 4 üniversite toplamda 118 personel alımı yapacak. Başvuru şartlarında KPSS puan türleri de bulunuyor...

İstanbul Üniversitesi ile birlikte 3 üniversite 118 personel alacak
03 Ağustos 2017 Perşembe 15:12

3 Ağustos 2017 tarihli akademik personel ilanları arasında İstanbul Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi bulunuyor. Toplamda 118 akademik personel alımı yapacak olan üniversiteler için bazı başvuru şartları aranıyor. Adaylarda aranan şartlar ilanlarda yer almaktadır. 

İstanbul Üniversitesi

32 personel alımı yapacak olan üniversitede hemşire alımı yapılacak. 11'inde Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu 12'si de Hemşirelik Bölümü Önlisans mezunu olan kişiler arasından seçilecek. Alım yapılırken adaylardan Lisans mezunları için 2016 KPSS-P3 puan türü, Önlisans mezunları için 2016 KPSS-P93 puan türü dikkate alınacak.

Akademik Personel ilanı için TIKLAYINIZ..

Uşak Üniversitesi

Üniversite profesör, doçent ve yardımcı doçent kadrolarına 33 akademik personel alacak. 17 Ağustos tarihinde müracaatlar son bulacak.

Akademik Personel ilanı için TIKLAYINIZ..

Necmettin Erbakan Üniversitesi

34 personel alımı yapacak olan üniversite, alımları Profesör ve yardımcı doçent kadrolarına yapacak. Başvuru şartları, başvuru için gerekenler ilanda yer verlmiştir.

Akademik Personel ilanı için TIKLAYINIZ..

Kocaeli Üniversitesi

18 Ağustos tarihinde son bulacak olan personel alımlarında profesör, doçent ve yardımcı doçent kadrolarına yapılacak. Her kadro için istenen başvuru şartları ilanda bulunmaktadır.

Akademik Personel ilanı için TIKLAYINIZ..

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.