İstanbul Sancaktepe'de askeri aracın geçisi sırasında patlama

İstanbul Sancaktepe'de park halinde bulunan bir araç askeri servisin geçisi sırasında patladı. Sancaktepe'deki patlamaya ait olay anından ilk görüntüler haberimizde.

İstanbul Sancaktepe'de askeri aracın geçisi sırasında patlama
12 Mayıs 2016 Perşembe 17:35

İstanbul Sancaktepede bulunan askeri kışlanın yanında büyük bir patlama meydana geldi. Samandıra'da yer alan askeri kışla yakınında bulunan Osmangazi caddesi üzerinde park halindeki bir araçta patlama meydana geldi. 

Patlama sırasında olay yerinden bir askeri aracın geçtiği ve askeri aracın geçişi sırasında patlamanın yaşandığı öğrenildi. Patlamanın etkisiyle askeri servis aracında bulunan 5 kişi fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. 

Patlamada askeri personelden yaralanan olmazken, askeri personeli taşıyan aracın takip edildiği ve tam geçisi sırasında patlatıldığı iddia edildi. Güvenlik güçleri çevrede güvenlik önlemi aldı. 

Belediye Başkanı: 6 asker, 7 kişi yaralandı

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem patlamanın askeri aracın geçisi sırasında gerçekleştiğini ifade etti. Patlamanın şiddetiyle askeri araçta yangın çıktığını belirten Erdem, 6 sı asker 7 kişinin yaralandığını ifade etti. 

Çevrede büyük paniğe yol açan patlamayı dünya basını son dakika olarak duyurdu. 

Amerikan Associated Press (AP) ajansı, son dakika olarak geçtiği haberde İstanbul'da askeri personel taşıyan aracın yanında patlama meydana geldiğini belirtti.

İngiliz Haber Ajansı Routers ise son dakika olarak girdiği haberde, Türkiye'nin en büyük şehri İStanbul'da askeri binanın yakınında patlama meydana geldiğini yazdı. 








 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.