İstanbul Hamidiye Sularına yüzde 50 zam geldi

İBB tarafından yapılan zamların yani İbb Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Tabiri ile Finansal Düzenlemeleri arasına bir yenisi daha eklendi. 9 lira olan Hamidiye suyun fiyatı 11 liraya, 1 lira olan 0,5'lik suyun fiyatı 1,5 liraya çıktı, İstanbul'da son 1 haftada yapılan zamlara halk tepkisi çığ gibi büyüyor, Hani Herşey çok güzel Olcak tı, Detaylar Haberimizde

İstanbul Hamidiye Sularına yüzde 50 zam geldi
Admin
Admin
04 Eylül 2019 Çarşamba 18:01

İstanbul Hamidiye Sularına yüzde 50 zam geldi

İBB tarafınca yapılan zamların yani İbb Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Tabiri ile Finansal Düzenlemeleri arasına bir yenisi daha eklendi. 9 lira olan Hamidiye suyun fiyatı 11 liraya, 1 lira olan 0,5'lik suyun fiyatı 1,5 liraya çıktı.

Hamidiye Sularına yüzde 50 zam geldi

Ekrem İmamoğlu ile yeni bir sayfa açan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, son dönemde yapılan fahiş zam haberleriyle gündemde.

Minibüs, taksi, dolmuş, İSPARK, İSBİK ve son olarak Hamidiye Su A.ş ye yapılan Fahiş fiyat zamlarıdan sonra İstanbulluların tepkisi çığ gibi büyümeye başladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kemerburgaz’daki Hamidiye Su A.Ş. tesislerinde belediye yetkilileriyle birlikte incelemelerde bulundu. İmamoğlu'nun ziyaretinin hemen sonrasında  Hamidiye Su fiyatları, farklı oranlarda zamlandı.

Ekrem İmamoğlu Herşey Çok Güzel Olacak Dedi ve Sonuç

9 lira olan damacana su artık 11 lira. 1 liradan satışta olan 0,5 litrelik su ise yüzde 50 lik fahiş zamla 1,5 liraya yükseldi.

Hamidiye Sularına yüzde 50 zam geldi

"ZAM DEĞİL FİNANSAL DÜZENLEME"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSPARK'a gelen zamların ardından "Zam değil, finansal düzenleme yapıyoruz" ifadeleriyle eleştirilere yanıt vererek yaptıkları zamları görmezden gelerek ve halk tarafından hala büyük tepki almaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.