İstanbul'da okullar tatil edildi - Son dakika Valilik açıklaması

Son Dakika İstanbul'da okullar tatil oldu. İstanbul Valisi Vasip Şahin kar tatili açıklaması. Yoğun kar yağışı sonrasında İstanbul'da yarın okular tatil edildi. Detaylar haberimizde.

İstanbul'da okullar tatil edildi - Son dakika Valilik açıklaması
08 Ocak 2017 Pazar 15:43

İstanbul'da gözlemlenen yoğun kar yağışı sonrasında yarın okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor. Peki İstanbul'da 9 Ocak Pazartesi okullar tatil edilecek mi? İstanbul Valisi Vasip Şahin kar tatili açıklaması yaptı. İstanbul'da son dakika hava durumu ve kar tatili açıklamasına haebrimizden ulaşabilirsiniz. 

İstanbul'da hava durumu

İstanbul'da cuma günü başlayan yoğun kar yağışı bu hafta da etkisini gösterecek. 9 Ocak Pazartesi günü İstanbul'da beklenen en düşük sıcaklık -4, en yüksek sıcaklık ise -1 derece olacak. Uzmanlar İstanbul'da kar yağışı konusunda vatandaşları uyardı. 



İstanbul Belediyesi Vatandaşları Uyardı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 6 Ocak Cuma akşam saatlerinden itibaren kentte etkili olan yoğun kar yağışının gece de aralıklarla devam ettiği belirtildi.

İl genelinde, yer yer bölgesel olarak tipi şeklindeki kar yağışı nedeniyle olumsuzluklar yaşanmadığı aktarılan açıklamada, yağış nedeniyle otoyol kenarlarına çekilen araçların trafik güvenliğini etkilediği kaydedildi.

Açıklamada, "Vatandaşların cadde ve otoyol kenarlarına bıraktıkları araçlar trafik güvenliğini etkiliyor. Vatandaşların araçlarını çekmeleri önemle duyurulur." ifadesine yer verildi.

İstanbul'da okullar tatil olacak mı? 

Şüphesiz İstanbul'da bulunan öğrenci ve veliler, 9 Ocak 2017 Pazartesi günü okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyor. Konu ile ilgili İstanbul Valiliğinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yetkililerden alınan bilgiye göre, Meteoroloji raporlarına göre kar tatili açıklaması yapılacak. 

İstanbul Valisi Vasip Şahin Açıkladı

 Vali Vasip Şahin yaptığı açıklamada "İlimizde zaman zaman devam eden kar yağışı ve yoğun buzlanma nedeniyle eğitim-öğretime yarın(pazartesi) 1 gün süre ile ara verilmiştir" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.