İstanbul'da helikopter destekli operasyon

İstanbul'un bazı ilçelerine helikopter ve özel harekat polislerinin desteği ile operasyon düzenlendi. Operasyonda uzun namlulu silahlarla önlem alındı.

İstanbul'da helikopter destekli operasyon
17 Mart 2017 Cuma 09:32

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Arnavutköy ve Çatalca ilçelerine uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Polis helikopterler ve özel harekat polisleri operayona destek verdi. 

32 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda giriş kapıları koçbaşlarla kırıldı. Adreslerde arama yapan polisler, bu evlerin çatı ve çevre kısımlarını da kontrol etti. Arnavutköy Merkez Mahallesi Müdebbir Sokağı'nda aramalar Özel Harekat polisleri çevrede uzun namlulu silahlarla önlem aldı. Operasyonla gözaltına alınan kişiler ve ele geçirilen uyuşturucularla ilgili henüz bilgi verilmedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.