İstanbul'da 400 polisli şafak operasyonu

İstanbul'da "torbacı" olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen şafak operasyonuna 400 polis katıldı. Operasyonda 25 şüpheli yakalandı.

İstanbul'da 400 polisli şafak operasyonu
11 Nisan 2017 Salı 09:40

İstanbul'da şafak operasyonunda çok sayıda kişi yakalandı. İstanbul'un Sarıyer ilçesinde 400 polisin katıldığı uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 25 şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çevik kuvvet ve özel harekat polislerinin desteğiyle Sarıyer ilçesinde 35 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Polis helikopterinin de eşlik ettiği operasyona 400 polis katıldı.

"Torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışmalarda, binaların kapıları koçbaşı yardımıyla kırılarak içeri girildi ve detaylı arama yapıldı.

Operasyonda, 2 kilogram civarında sentetik kannabinoid (bonzai), yine 2 kilogram civarında esrar, satışa hazırlanmış 500 fişek halinde uyuşturucu madde ile 6 ruhsatsız silah, 4 pompalı tüfek ve bunlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi.

Ekipler tarafından 25 şüpheli gözaltına alındı. Bu kişilerden 45 yaşındaki A.O.C'nin 47 ayrı suçtan arandığı belirlendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.