İsmet Yılmaz'dan MEB'de ihraç açıklaması

OHAL kapsamındaki KHK'lar ile Milli Eğitim Bakanlığından ihraç edilenlerin sayısı Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından açıklandı.

İsmet Yılmaz'dan MEB'de ihraç açıklaması
10 Şubat 2017 Cuma 12:30

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile ihracı yapılan MEB personeli sayısını açıkladı. Personelleri ihraç etmekten memnun olmadıklarına değinen Yılmaz, bir daha 15 Temmuz, suikast girişimi olaylarına izin verilmemesi için yapmak zorunda olduklarını söyledi.

Bakanlıktan 33 bin 65 personel ihracının yapıldığını ve 7  bin 210 personelin de açığa alındığı söyleyen Yılmaz, "İhraç etmekten de memnun değiliz. Ama bunu yapmaktan başka da  çare yok. Eğer siz bunları kamunun dışında tutmazsanız, Rusya'nın Ankara  Büyükelçisi'nin suikastı gibi olaylarla hatta daha büyük olaylarla karşı karşıya  kalırsınız. Böyle olaylarla karşı karşıya kalmamak, devletin yeniden 15 Temmuz  darbesi gibi bir süreci yaşamaması ve yeniden şehitler vermemek, gaziler  oluşturmamak için mutlaka zararlı unsurlara karşı tedbir almak, vatandaşa karşı  sorumluluğumuzu yerine getirmek için 33 bin 65 kişiyi ihraç ettik." diye konuştu.
 
 


Etiketler; #meb #ihraç
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.