İsmail Koncuk'tan Ankara’nın başkent oluşunun 93. Yıldönümü için mesaj

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Ankara’nın başkent oluşunun 93. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İsmail Koncuk'tan Ankara’nın başkent oluşunun 93. Yıldönümü için mesaj
13 Ekim 2016 Perşembe 11:34

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, mesajında devletin sembolü olarak tanımladığı Ankara’nın başkent oluşunun 93. Yıldönümünü kutlarken terör eylemlerine de değindi. Koncuk, terör eylemlerinin nerede yapılırsa yapılsın Ankara'ya yapılmış sayılması gerektiğine vurgu yaptı.

Genel Başkan İsmail Koncuk'un mesajı;

“Ankara’nın başkent oluşunun 93. Yıldönümünü kutluyoruz. İşgale, esarete başkaldırının merkezi, Cumhuriyetimizin, üniter, demokratik, laik, sosyal hukuk devletimizin kalesi ve sembolü olan güzel Ankara’mızın Cumhuriyetimize, o’nun değerlerine layık bir şehir olması ve devletimizle birlikte ilelebet payidar kalmasını temenni ediyoruz.

Bu büyük milletin birlik ve beraberliğinin, özgürlük ve bağımsızlığının, dostluk ve kardeşliğinin sembolü olan Ankara’mızın temsil ettiği değerler doğrultusunda kutlu yürüyüşünü sürdüreceğine yönelik inancımızı bir kez daha yineliyoruz.

Başkent Ankara,  devletimizin sembolü, cumhuriyetimizin varlık senedidir. Nerede yapılırsa yapılsın  devletimizi yıkmaya, nizamımızı bozmaya, işleyişimizi sekteye uğratmaya odaklanan şer güçlerin gerçekleştirdiği her türlü terör eylemi bir anlamda başkentimiz Ankara’ya yapılmış sayılmalıdır.

Bu vesileyle, Ankara'nın başkent oluşunun yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Ankara'yı Türk milletinin yıkılmaz kalesi olarak başkent kılan tüm kahramanları sevgi, saygı ve rahmetle anıyor, bu güzide şehrimizin, güzel vatanımızın başkenti olarak devam edebilmesi ve devletimizin baki kalabilmesi için her türlü terör eylemine ve hain darbe girişimine karşı canlarını  feda etmekten çekinmeyen tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum."


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.