İŞKUR ve SGK birleşiyor

İŞKUR ile SGK'yı birleştireceklerini açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Sağ kolla sol kolun bir yerde birbirine bağlı. Bir bütündür. Beraber yürüyeceğiz" dedi.

İŞKUR ve SGK birleşiyor
01 Nisan 2017 Cumartesi 17:34

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, referandum süreci için geldiği Samsun’da ilk olarak Samsun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda oda üyeleriyle bir araya geldi. Müezzinoğlu, Samsun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasınca düzenlenen toplantıda konuşma yaptı.

"İŞKUR ve SGK'yı birbirine koordine edeceğiz"

İŞKUR ile SGK’yı birleştireceklerini açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu,

"Yasa gerektirmeyenlerin hepsini inşallah hızla çözeceğiz. Ben devamlı yaşıyorum. İŞKUR ayrı bir yapı, SGK ayrı bir yapı. Arkadaş birbirinizle örtüşün. 'Yok biz ayrı kurumuz'. Ne demek ayrı kurum? Sağ kolla sol kol bir yerde birbirine bağlı, bir bütündür, bir vücuttur, beraber yürüyeceğiz. Sağ ayakla sol ayak birbirine bağlıdır. Zıplaya zıplaya gidemezsin bir yere. Bunu birbirine koordine edeceğiz. İnşallah bütün bunlarda önümüzdeki süreçte her geçen gün daha iyi olacak ama tabii ki elimizde sihirli değnek yok, basamak basamak. Burada önemli olan niyet hayır, akıbet hayır" ifadesini kullandı.

Toplantıya ayrıca AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve davetliler katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hüseyin - 7 yıl önce
tahminime göre işkur isim değiştirecek işkurdaki işsizlik sigortası ve işsizlik maaşı ile ilgili birim ve bu birimdedki vhki ve ilgili memurlar sgkya geçecek diğer işsizle istihdamla halkla ilişkiler birimleri kalacak işkurun ismide içinde istihdam kelimesi geçecek şekikde değişecek yani sgk çalışan kısmı işkur çalışmayan çalışabilecek durumda olan kısmı ilgilendirecak şekilde olacak