İŞKUR İEP 8 Şehir Personel Alımı ve Noter Katibi Alımı 2022

Noter Katibi Personel Alımı İŞKUR İEP 8 şehir yeni ilanları yayınlandı. İŞKUR iş ilanlarına göre personel alımı ve noter katibi alımı yetiştirilmek üzere alınacak. Hangi şehirler olduğu ve ne gibi şartlar ile alım yaptığı başvuru linki ile birlikte sunuldu.

İŞKUR İEP 8 Şehir Personel Alımı ve Noter Katibi Alımı 2022
Kamusaati
Kamusaati
25 Kasım 2021 Perşembe 10:43

İŞKUR İEP Personel Alımı Duyuru Detayları

Genel başvuru şartları arasında en az okur yazar olmak ve 70 yaşına kadar emekli olmamak veya maaş almamak koşulu bulunuyor. Sayfa sonuna başvuru linki ilave edildi. Linki kopyalayıp yeni adreste açıp ara tuşuna basarak ilanlara ulaşabilirsiniz. Hangi şehirler ve hangi branşlarda ilana çıktığını sizlere sunduk.

Şehir Listesi

İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Adana, İstanbul, Giresun, Elazığ, Samsun, İzmir, Kocaeli ve Düzce şehirleri personel alımı yapmaktadır.

Alımı Yapılacak Branşlar

Zımpara makinesi operatörü, konfeksiyon işçisi, garson, servis elemanı, makine teknikeri, perakende satış elamanı, dokuma makineci, düz işçi, kasiyer, satış danışmanı, uzman ve noter katibi alımı branşlarında alım olacak. Kamu personel alımı ve kamu işçi alımı olarak adayların erişimine sunuldu.

İŞKUR İEP Başvuru Koşulları

Programa katılabilmek için İŞKUR’a kayıt olmalısınız.

Bu program için belirlenen Katılım şartlarını taşıdığınızdan emin olunuz.

Katılım şartlarını sağlayan bütün öğrenciler programa katılabilir.

Program başlamadan önceki son bir ayda işsiz olanlar programdan faydalanabilirler.

Programa devam zorunludur. Ancak, Kurumun kabul edebileceği mazeretiniz olursa program süresinin 1/10’unu aşmamak üzere mazeret izni ve en fazla 5 günlük sağlık izni kullanabilirsiniz. Bu sürenin aşımı halinde, programla ilişiğiniz kesilir.

Katılım şartlarını sağlayan bütün öğrenciler programa katılabilir.

2021 yılı için programa devam edilen her bir gün için işsizlik ödeneği alanlara 54,34 TL, öğrencilere 81,51 TL ve diğer kişilere 108,68 TL zaruri gider ödenmektedir.. Devam edilmeyen günler için ödeme yapılmaz. Ödemeler banka aracılığıyla aylık olarak yapılır.

Programa doğru meslekte katıldığınızdan emin olunuz! İşbaşı eğitim programlarına; 24 ay içerisinde en fazla 320 fiili gün katılabilirsiniz.

İşbaşı Eğitim Programı Sözleşmesi İŞKUR tarafından uygun görülmesi halinde geçerlilik kazanır ve program süresinin bitimi ile kendiliğinden sona erer.

Taraflar, 4857 sayılı İş Kanununun 24 ve 25. maddelerini kıyasen uygulamak suretiyle sözleşmeyi fesih yetkisine sahiptir.

İşsizlik sigortasından yararlanmaktaysanız programa katılmanız halinde işsizlik sigortası ödemeniz kesilmez.

İşsizlik Sigortasından yararlanmaktayken geçerli bir gerekçe sunmadan katıldığınız programı bırakmanız halinde bu tarihten itibaren işsizlik ödeneğiniz kesilir.

Program sonunda katıldığınız programa ilişkin bilgileri gösterir katılım belgesi verilir.

Başvuru adresi https://esube.iskur.gov.tr/Kurs/KursOnAir.aspx?ProgramTur=3

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.