İngiltere ve Almanya'dan vatandaşlarına yeniden Türkiye uyarısı!

İstanbul'da gerçekleştirilen saldırı sonrası Almanya, Türkiye'ye seyahat uyarısını güncelledi.

İngiltere ve Almanya'dan vatandaşlarına yeniden Türkiye uyarısı!
07 Haziran 2016 Salı 14:34

İstanbul Vezneciler'de polis aracına düzenlenen saldırı üzerine Almanya Dışişleri Bakanlığı'ndan uyarı açıklaması yapıldı. Almanya, Türkiye'ye seyahat uyarısını güncelledi.

Almanya Dışişleri Bakanlığı'nın sayfasındaki uyarıda, ”İstanbul kent merkezinde 7 Haziran 2016 tarihinde bombalı saldırı meydana geldi. İstanbul’a seyahat edenlere çok dikkatli olmaları önerilir” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada daha önce yapılan uyarılar sürdürülürken; İstanbul, Ankara gibi büyük kentlerde dikkatli olunması; kalabalık yerlerden uzak durulması önerildi. Ülkedeki siyasi gerilim nedeniyle terör saldırılarının olabileceği, Türkiye’nin Güneydoğu kentlerine gidilmemesi tavsiyesi de seyahat uyarısındaki yerini korudu.

İngiltere'devatandaşlarını uyardı

Birleşik Krallık Dışişleri Bakanlığı, yazılı açıklamasında vatandaşlarını, "İstanbul'un Vezneciler bölgesinde 7 Haziran 2016'da bir patlama gerçekleşti. Vezneciler metro istasyonu ve bölgedeki yollar kapatıldı. Bölgede olmanız dahilinde, yerel güvenlik yetkililerinin uyarılarını dikkate alınız" diye uyardı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.