İncesu üzüm festivali 2019, üzüm festivali ne zaman?

kayseri incesu üzüm festivali 2019, üzüm festivali ne zaman yapılacak, incesu üzüm festivaline hangi sanatçılar geliyor, incesu üzüm festivali Orhan Ölmez mi geliyor soruların yanıtları haberimizde..

İncesu üzüm festivali 2019, üzüm festivali ne zaman?
Admin
Admin
28 Ağustos 2019 Çarşamba 14:58

Kayseri İncesu Geleneksel 26. Üzüm Festivali
1991 yılından 2019 yılına kadar her yıl Eylül ayının ilk cumartesi günü düzenlenen İncesu Üzüm Festivali bu yıl cuma günü başlayacak, ilçede üretilen lezzetli ve kaliteli üzümlerin tanıtımı ve üreticilerin teşviki bakımından ilçe ekonomisine katkı sağlamak ve ilçedeki sosyal hareketliliği artırmak bakımından önem taşımaktadır.

Kayseri İncesu Geleneksel 26. Üzüm Festivali "Kayseri İncesu'yu Türkiye'de tanımayanımız yoktur.Kayseri'nin merkez ilçelerinden biri olan İncesu, üzümü ile tüm Türkiye'de tanınmaktadır..Durum böyle olunca da İncesu'da her yıl üzüm festivali düzenleniyor. İncesu Üzüm Festivali Yıllardır düzenlenen bu büyük organizasyona bu yıl bir takım yenilikler getirildi.."

Geçen yıllarda malesef küçük çaplı organizasyonlarla başka bir alanda gerçekleştirilen İncesu Üzüm Festivali, bu yıl adına yakışır şekilde gerçekten bir festival havasında gerçekleştirilecek..Mustafa İlmek'in aynı zamanda bir seçim vaadi de olan İncesu Üzüm Festivali bu yıl çok eğlenceli geçecek gibi duruyor..

FESTİVAL BU YIL KERVANSARAYDA!

Geçmiş dönemde kervansarayda düzenlenen İncesu üzüm festivali , son yıllarda bir parkta gerçekleştirilmekteydi.Malesef son yıllarda daha çok resmi bir tören gibi gerçekleştirilen üzüm festivali , bu yıl adına yakışır bir şekilde gerçekleşecek gibi duruyor..Ayrıca bu yıl festivalimiz eskiden olduğu gibi İncesu'nun en önemli tarihi değerlerinden biri olan Kervansaray da gerçekleştirilecek.

ÜNLÜ SANATÇILAR GELİYOR, KATILIM SON DERECE YÜKSEK OLACAK

Bu yıl farklı ve daha eğlenceli bir festival bizleri bekliyor..Çünkü Orhan Ölmez ve İsmail Altunsaray gibi tanınmış ünlü sanatçılar festivale konuk olacaklar..Bu tür sanatçılarında bu organizasyona katılacak olması, katılımın çok yüksek olacağı anlamına geliyor.Ayrıca 2019 yılındaki festival 3 gün boyunca sürecek..Eski yıllarda malesef 1 günün sadece öğleden sonrası için gerçekleştiriliyordu..

Orhan Ölmez Geliyor

Geçmiş yıllarda malesef sadece resmi tören gibi yapılan İncesu üzüm festivaline bu yıl, su misali şarkısı ile tüm Türkiye'de tanınan Orhan Ölmez katılacak.Aynı zamanda yine ünlü sanatçı İsmail Altunsaray'da İncesu'ya konuk olacaklar. 2 yıldız ismin festivale katılacak olması özellikle Kayseri ve Nevşehir gibi çevre  illerden de vatandaşların ilgisini çekmiş durumda.

NAZMİ YAKUT-

KAYNAK: KAMUSAATI.COM ÖZEL

İŞTE O TARİHLER


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.