İhsan Şener, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı oldu

Cumhurbaşkalığı'na yeni başdanışman atandı. Ak Parti 24. ve 25. Dönem Ordu Milletvekili İhsan Şener Cumhurbaşkanı Başdanışmanı oldu.

İhsan Şener, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı oldu
27 Ocak 2016 Çarşamba 11:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine yeni başdanışman atadı. Ak Parti 24. ve 25. Dönem Ordu Milletvekili İhsan Şener Cumhurbaşkanı Başdanışmanı oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan Kararname sonrasında İhsan Şener Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görevine başladı.

İhsan Şener Kimdir?

AK Parti 24. ve 25. dönem Ordu Milletvekili olan İhsan Şener, 1 Ocak 1956 yılında Ordu'da dünyaya geldi. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde tamamlayan Şener, Yüksek Lisans Eğitimi de Felsefe bölümünde tamamladı. Evli ve 3 çocuk babası olan Şener, Başbakanlık Devlet Arşivleri Uzmanı, Bakan Danışmanı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nda yönetici, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nda (RTÜK) bölge müdürü, Uzman Denetçi, Eğitim Dairesi Başkanı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı olarak görev yaptı.

60 yaşındaki İhsan Şener, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Türk Grubu Başkanı, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, AK Parti İnsan Hakları Genel Başkan Yardımcısı, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Üyesi, Meclis Uludere Araştırma Komisyonu Başkanlığı görevlerinde de bulundu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
baba - 8 yıl önce
Çok isabetli olmuş tebrikler
Avatar
baba - 8 yıl önce
Çok isabetli olmuş tebrikler
Avatar
tahsin - 8 yıl önce
Hemşehrimi tebrik ederim. Cumhirbaşkanına ve ülkemize faydalı olacak donanıma sahip biri
Avatar
ordulu yasin - 8 yıl önce
Abimi tebrik edoyorum. Mükemmel bir insan. Çok da çalışkan..
Avatar
orhan elmacı - 8 yıl önce
Vefalı dost ve çok birikimli hemşehrimi tebrik ederim. Memlekitim adına hayırlı olsun diyorum
Avatar
halil fatsa - 8 yıl önce
Hemşerim tebrikler. Bizi unutmadın yine unutma
Avatar
kumrulu vahit - 8 yıl önce
Hayırlı olsun hemşehrim. Yakışır
Avatar
ordulu yasin - 8 yıl önce
Abimi tebrik edoyorum. Mükemmel bir insan. Çok da çalışkan..