İhraç edilen ve açığa alınanlara FETÖ operasyonu: 15 gözaltı

Fetullahçı Terör Örgütü ile bağlantılı olduğu iddia edilen ve daha  önce meslekten ihraç edilen, açıkta bulunan ve halen çalışanlara yönelik operasyon gerçekleştirildi. Şüphelilerin Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye  Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, Emniyet Müdürlüğü gibi yerlerde çalıştığı öğrenildi.

İhraç edilen ve açığa alınanlara FETÖ operasyonu: 15 gözaltı
03 Mayıs 2017 Çarşamba 10:55

Malatya'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olduğu iddia edilen şüpheliler için  İl Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele  Şubesi ekipleri, 18 adrese operasyon düzenlendi. 

Aralarında daha  önce meslekten ihraç edilen, açıkta bulunan ve halen çalışanların da bulunduğu şüphelilere yönelik yapılan operasyonda 15 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden bazıları Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye  Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, Emniyet Müdürlüğü, Devlet Hava Meydanları  İşletmesi ve Karayolları'nda çalıştığı öğrenildi.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, emniyete götürüldü. 3 zanlı içinse çalışmalar devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.