İhraç edilen 13 kişi görevine döndü!

OHAL kapsamındaki KHK'yla meslekten ihraç edilerek mağdur olan 13 kişi görevine geri döndü.

İhraç edilen 13 kişi görevine döndü!
13 Eylül 2016 Salı 10:52

OHAL kapsamındaki kanun hükmündeki kararname (KHK) ile meslekten ihraç edilen binlerce kişiden mağdur olan 13 kişi görevine geri döndü. 

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin OHAL kapsamında çıkarılan KHK'lardaki 'at izi it izine karıştı' eleştirisi sonrasında yaptığı açıklamada meslekten ihraç edilerek mağduriyet yaşayanlar için 'düzeltme yetkisi' verileceği belirtilmişti. 

FETÖ soruşturmasında hassasiyetle yapılan çalışmalarda 13 kişi meslekten ihraç edildikten sonra görevlerine yeniden döndü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aylin - 8 yıl önce
Herkes hak ettiği yere gelecek, haksızlığa uğrayan binlerce kişi inşAllah en yakın zamanda görevine geri dönecek, ilahi adalete güveniyoruz ...
Avatar
irfan - 8 yıl önce
Olması gereken de budur. Devlet sizi devlete hizmet ettiğiniz sürece sinesinde tutar. Aksi takdirde tekmeyi atar. Adam olun adam
Avatar
ayşe - 8 yıl önce
kimlermiş onların da isimlerini teşhir etsenize!
Avatar
Ayhan caglar - 8 yıl önce
O 13 kisi ilerde 1300 kisi olur yine karsimiza cikar
Avatar
Akif - 8 yıl önce
O isimler bencede yazılsın
Avatar
Tevfik - 8 yıl önce
Bencede yazılsın
Avatar
Rumuz - 7 yıl önce
Ne demek 13 kişi 1300 kişi olarak geri döner suçsuz ise geri dönecekler tabiki nasıl bir cahillik bu yazdığın cahil cahil insanlar yazmayın şuraya .! Sende madur olabilirdin suçsuz yere atılabilirdin insanları yargılamaktan vazgeçin.
Avatar
Omer - 7 yıl önce
Benim babam emniyete 22sene alnının akıyla hizmet etti yeri geldi tuvaletini bile yijadi haksız yere ihraç ettiler bizu mağdur edenleri Allaha havale ediyorum