Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz gözaltına alındı

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz gözaltına alındı
31 Ekim 2016 Pazartesi 09:43

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığınca Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Iğdır Üniversitesi rektörü Prof. Dr, İbrahim Hakkı Yılmaz, dün gece yarısı Emniyet Müdürlüğü Terörlü Mücadele Şubesi ekipleri tarafından evinden alındı. Doktor kontrolünden sonra emniyete götürülen Rektör Yılmaz'ın sorgulaması tamamlandıktan sonra mahkemeye çıkarılacak.

Öte yandan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Iğdır Üniversitesi'ne yapılan operasyonda 57 akademisyen gözaltına alınmış, bunlardan 11'i tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DEMİR - 7 yıl önce
ASLINDA ÇOK AMA ÇOK GEÇ KALINDI. BU KİŞİNİN BAŞTAN BERİ NE OLDUĞU BELLİYDİ ZATEN. KİMİLERİNİN EKMEĞİ İLE OYNADI KİMİLERİNİ FETÖCÜ OLMADIĞI İÇİN KADROLARDAN ATTI. İHALELERDE HİLELERLE DÜZANBAZLIKLA CEBİNİ DOLDURDU. KARISINI BOŞADI GİTTİ FETÖCÜ AVRAT ALDI. DAHA NE OLSUN Kİ. HERŞEY AÇIK BU ADAMIN 350 YIL HAPSİ GEREKLİ MESLEKTEN İHRAÇ EDİLMESİ VE UNVANININ ALINMASI GEREKİR.
Avatar
DEMİR - 7 yıl önce
ASLINDA ÇOK AMA ÇOK GEÇ KALINDI. BU KİŞİNİN BAŞTAN BERİ NE OLDUĞU BELLİYDİ ZATEN. KİMİLERİNİN EKMEĞİ İLE OYNADI KİMİLERİNİ FETÖCÜ OLMADIĞI İÇİN KADROLARDAN ATTI. İHALELERDE HİLELERLE DÜZANBAZLIKLA CEBİNİ DOLDURDU. KARISINI BOŞADI GİTTİ FETÖCÜ AVRAT ALDI. DAHA NE OLSUN Kİ. HERŞEY AÇIK BU ADAMIN 350 YIL HAPSİ GEREKLİ MESLEKTEN İHRAÇ EDİLMESİ VE UNVANININ ALINMASI GEREKİR