Her Türlü Yazı, Haber ve Makalelerinizi Gönderin Yayınlayalım!

Köşe yazarı ol, yazılarımı yayınlacak site arıyorum diyorsanız, Yazdığınız yazı, şiir, makale ve haberlerle kendinizi tanıtma imkanı bulun. Köşe yazarı olmak ve kendinizi tanıtmak için güzel bir fırsat sizi bekliyor..

Her Türlü Yazı, Haber ve Makalelerinizi Gönderin Yayınlayalım!
Kamusaati
Kamusaati
20 Ocak 2021 Çarşamba 22:17

Her Türlü Yazı, Haber ve Makalelerinizi gönderin yayınlayalım!

Kamu Saati Sizlere Habercilik ve köşe yazarı olma imkanı sunuyor. Yazılarınızı gönderin biz yayınlayalım. Herkes bu imkandan yararlana bilir. Doktorlar, pedagoglar, sosyologlar, alanında uzman olanların ayrıca tanıtımları da yapılacaktır. Kitap tanıtımlarınızda sitemize yapılacaktır. İletişim bilgilerimiz yazının sonunda.. 

Kamu Saati ailesi olarak yeni bir uygulama başlatma kararı aldık, habercilik yapmak isteyen herkesin gönderdiği haberleri yayınlayacak. Gönderim sadece haber olmayacak, isteyenler yazdıkları şiir, deneme ve makaleleri yayınlayabilecek. Gönderilen içeriğin türüne göre kategori olarak ayarlanacak. Gönderilerin hangi türde yapılacağını yazımızda sizler için derledik..

1-  Edebiyat ile ilgili şiir, deneme ve Makalelerinizi yayınlıyoruz. Ayrıca yazar ve şairlere ilgili derlediğiniz haberleri de gönderebilirsiniz. Kitap tanıtımı içinde, kitapınızın bir özetini yollayabilirsiniz. Gönderdiğiniz her içerik sizin adınıza yayınlanacaktır.

2-  Bilim ve teknoloji, yaşam, ilginç bilgi veya haber, Kültür ve sanat, Sinema ve Müzik dünyasından hazırladığınız içerikleri gönderebilirsiniz. Film tanıtımları, müzik haberleri, fragman ve video da gönderebilirsiniz....

3- Yaptığınız yemeklerin tarifini malzemeleri birlikte yazarak gönderin sizin isminizle biz yayınlayalım. Gönderileri iz resimli olursa daha iyi olur. Video olarakta gönderebilirsiniz.

4- İslâm dini hakkında her türlü yazı ve videolarınızı gönderebilirsiniz..

5- Sağlık konusunda özellikle Doktorlarımızın ve Psikololarımızın bütün makalelerini yayınlıyoruz. Ayrıca sitemizde ve sosyal medya platformlarında tanıtımlarını yapıyoruz. İsteyen Doktorlarımıza köşe yazarlığı olarak sitemizde yer veriyoruz. Ayrıca Alternatif tıp dalındaki yazılarıda gönderebilirsiniz..

KÖŞE YAZARI OLMAK İSTEYENLER.. 

Gündem ve dünyadaki gelişmelere ilişkin yazılarınızı gönderebilirsiniz. gönderilerinizi isterseniz isim ile isterseniz isimsiz olarak yayınlıyoruz www.kamusaati.com sitemizde sizde köşe yazarı makale yazarı olmak tüm Türkiye ile yazılarınızı paylaşmak istiyorsanız aşağıdaki iletişim seçeneklerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Gönderilerde Dikkat Edilmesi Gerekenler.. 

  • Gönderileriniz tamamen sizin isminize olacak..
  • Gönderilerde resim ve video eklerseniz sizin avantajınıza olacak..
  • Gönderiler yayınlandığında tarafınıza link atılacak..
  • Yazılarınız Hit kazandıkça izlenme sayısına göre parada kazanabilirsiniz..

Gönderileriniz aşağıdaki kanallardan gönderebilirsiniz..

YAZILARINIZI FACEBOOK SAYFASI ÜZERİNDEN GÖNDERMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YAZILARINIZI TWİTTER SAYFASI ÜZERİNDEN GÖNDERMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GENEL YAYIN YÖNETMENİMİZ İLE WHATSAP HATTI ÜZERİNDEN İLETİŞİM KURABİLİRSİNİZ

WhatsApp:  0552 744 28 38

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.