Hangi şehir hastanesine hangi özel şirketten iş başvurusu yapılır İşte şehir hastanesi şirketleri

Hangi şehir hastanesine hangi özel şirketten iş başvurusu yapılır İşte şehir hastanesi şirketleri şehir hastanesi iş ilanları iş başvurusu ve başvuru formu şehir hastanelerine iş başvurusu nereden nasıl yapılır ?

Hangi şehir hastanesine hangi özel şirketten iş başvurusu yapılır İşte şehir hastanesi şirketleri
Kamusaati
Kamusaati
04 Şubat 2021 Perşembe 00:09

25 yıl boyunca şehir hastanelerini yapan firmaların ve hangi hastanelere hangi şirketlerin personel alımı yapacağını belirleyen şirketler aşağıdadır..

Rönesans Holding: Adana, Elazığ, İstanbul İkitelli, Yozgat, Bursa Şehir Hastaneleri ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Psikiyatri ve Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastaneleri.

CCN Holding: Ankara Bilkent ve Mersin Şehir Hastaneleri, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu ile Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu.

Akfen Holding: Isparta, Eskişehir, Tekirdağ Şehir Hastaneleri.

YDA: Kayseri, Şanlıurfa, Manisa, Konya Şehir Hastaneleri.

KAYI İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.: Gaziantep Şehir Hastanesi.

***


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akgül Ceyhan - 3 yıl önce
İş başvurusu yaptım dönüş olmadı
Avatar
Serpil sarıkaya - 3 yıl önce
Bende iş başvurusu yapicam ama maalesef olmuyor hata veriyor anlamadim
Avatar
Nejla Ermiş - 2 yıl önce
Ya ne olur bilkent şehir hastanesi yada etlik şehir hastanesi ya eşimi yada benı alın temizliğine yada çamaşırhanesıne bı yardımcı olun lütfen hep giriyorum hata veriyor bır türlü dolduramadım ankaradan