Hangi İllerde okullar tatil edildi? 29 Aralık 2016 Perşembe

Kar yağışı etkisini gösteriyor. Peki hangi ilde okullar tatil edildi? MEB ve Valilik son dakika kar tatili açıklamaları ve Ankara, İstanbul, Yozgat, Konya, Bolu, Kırıkkale, Düzce ve Kayseri'de okullar tatil olacak mı? Eğitime ara verilen iller listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Hangi İllerde okullar tatil edildi? 29 Aralık 2016 Perşembe
29 Aralık 2016 Perşembe 00:35

Kar fırtınası yurdun orta ve batı kesimlerinde etkisini göstermeye başladı. Mliyonlarca öğrenci illerinde okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Peki yarın ( 29 Aralık 2016) hangi illerde okullar tatil edilecek? Yozgat, Ankara, İstanbul, Kayseri, Afyon, Kırıkkale Bolu, Düzce, Denizli ve Konya'da kar yağışı etkisini sürdürüyor. Peki yarın okullar tatil mi olacak? Detaylara kamusaati.com adresimizden ulaşabilirsiniz.

KARAMAN

Karaman'da olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde eğitime Perşembe ve Cuma günü ara verildiği bildirildi.

Karaman'da olumsuz hava koşulları devam ediyor. Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Perşembe ve Cuma günleri olmak üzere eğitime 2 gün daha ara verildiği belirtildi.

Karaman İl MEM'den yapılan açıklamada;

''Meteorolojiden alınan son bilgilere göre ilimizde kar yağışının 29 Aralık 2016 Perşembe ve 30 Aralık 2016 Cuma günlerinde devam edeceği, ilimizde ölçülen 85 cm, yer yer bir metreyi bulan kar kalınlığının üzerine 35 cm daha kar yağışının beklendiği belirtilmektedir. 

Ayrıca çatılarda biriken karın oluşturabileceği tehlike öngörüsü ile merkez ve merkeze bağlı okullarımızda 29 Aralık 2016 Perşembe ve 30 Aralık 2016 Cuma günü eğitim-öğretime 2 (iki) gün ara verilmiştir.'' denildi.

ISPARTA

Isparta'nın Eğirdir ve Yalvaç ilçelerinde öğleden yoğunluğunu arttıran kar yağışı nedeniyle eğitme 29 Aralık 2016 Perşembe günü gün ara verildi.

Isparta İl MEM'den yapılan açıklamada; ''29 Aralık 2016, Perşembe günü merkeze bağlı köy okulları, köylerden gelen taşımalı eğitim Öğrencileri ve Özel Eğitim Öğrencileri için 1 gün süre ile eğitim-öğretime ara verilmiştir.'' denildi.

AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yarın (29 Aralık Perşembe) ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği belirtildi.

Bolvadin ilçe Kaymakamlığından alınan bilgide, yoğun kar yağışı nedeniyle ilçede, ilçeye bağlı belde ve köylerde ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiği kaydedildi.

Tatil süresinin uzatılıp uzatılmayacağı konusunda ise tekrardan değerlendirme yapılacağı öğrenildi.

Güncel Haberler için Sayfayı takip ediniz.

ÇANKIRI

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde kar yağışı nedeniyle yarın eğitime ara verilecek. 

Ilgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ilçede etkili kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime yarın ara verileceği kaydedildi.

MANİSA

Manisa'nın Selendi ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı öğrenciler için okullar bir gün tatil edildi. Selendi ilçesinde bugün etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı gelen öğrenciler için bir gün okullar tatil edildi.

Kaymakamlık kararıyla tatil edilen okullarda eğitim gören 1275 taşımalı öğrenci ile birleştirilmiş sınıflı ilkokullardaki öğrenciler için 29 Aralık Perşembe günü okullar 1 günlük tatil edildi. Kar yağışının devam etmesi durumunda ilçe merkezindeki okulların da tatil edilebileceği bildirildi. 

ESKİŞEHİR

Eskişehir kent merkezi ve ilçelerinde, yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verildi. 
İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bugün sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran kar yağışı nedeniyle 29 Aralık Perşembe günü ilk ve orta dereceli okullarda, eğitime ara verildiği belirtildi. 

Ayrıca Eskişehir'in; Bursa, Kütahya ve Ankara ile ulaşımını sağlayan karayollarında, trafikte sıkıntı yaşanmaması için ekipler çalışmalarına devam ediyor.

KÜTAHYA

Kütahya İl MEM'den yapılan son dakika açıklamasına göre yarın (29 Aralık 2016 Perşembe) merkez ilçedeki taşımalı eğitime 1 günlüğüne ara verildiği belirtildi. 

Yapılan açıklamada ayrıca okulların tatil edilmesiyle ilgili karar, hava şartları göz önünde bulundurularak ilerleyen saatlerde değerlendirileceği ve bilgilendirme yapılacağı da belirtildi.

UŞAK

Uşak'ta, yoğun kar yağışı nedeniyle 29 Aralık Perşembe günü ilk ve orta öğretimde eğitime ara verildi.

ANKARA

Ankara'da yoğun kar yağışı devam ederken Ankara Valiliğinden son dakika açıklaması ile öğrencilere müjdeli haber sonunda geldi. 

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada,  ''İlimiz genelinde görülen kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle trafikte yaşanması muhtemel olumsuzlukları en aza indirmek, öğrencilerimiz için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla 29 Aralık 2016 Perşembe günü Milli Eğitime bağlı resmi, özel Temel ve Orta Öğretim Kurumları (Kreş, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Liseler) 1 (bir) gün tatil edilmiştir.'' denildi.

BİLECİK

29 Aralık 2016 Perşembe günü; devam eden yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeni ile, ilçedeki tüm Resmi ve Özel Okul/Kurumlarda eğitim öğretime 1 (bir) gün süre ile ara verilmiştir.

DENİZLİ

Denizli İl MEM'den yapılan yazılı açıklama ile;

''İlimizdeki yoğun kar yağışı nedeniyle; Babadağ  ve Güney  İlçelerinin tamamı, Pamukkale İlçesinde Akcapınar, Uzunpınar,  Gözler,  Güzelpınar,  Akdere ve Belenardıç Mahallelerinde okullar 29/12/2016 Perşembe günü bir gün süre tatil edilmiştir.   
 
Ayrıca; Çameli İlçesi Taşımalı Eğitim Kapsamındaki Öğrenciler,  Buldan İlçesi Merkez ve Yenice Mahallesi dışındaki okullar ile Taşımalı Eğitim Öğrencileri, Serinhisar İlçesi Kocapinar Mahallesi, Acıpayam İlçesi Taşımalı Eğitim kapsamındaki  öğrenciler ve Çardak İlçesi Sögüt Mahallesi ile Taşımalı Eğitim kapsamındaki öğrenciler de 29/12/2016 Perşembe günü bir gün idari izinli olacaktır.'' denildi.

KIRIKKALE

Kırıkkale İli Merkez ve Tüm İlçelerinde İlk ve Orta Dereceli Resmi-Özel okullarımızda yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 29.12.2016 Perşembe Günü bir gün eğitim öğretime ara verilmiştir.

Ayrıca Kırıkkale Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre; kamuda çalışan engelli ve hamile personelin 1 gün süreyle idari izinli sayılacağı belirtilmiştir.





 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esmer - 7 yıl önce
VAllaha biz Ankaranın dağın başında oturuyiz elmadaginda okul çok uzak yokuş araba bile çıkmıyor bence tatil edilsin
Avatar
Senos - 7 yıl önce
Tatil istiyoruzzzz
Avatar
Mehmet - 7 yıl önce
Ankara Tatil Edilsin hava Çok Soguk Çok Kar Yagıyo
Avatar
Senos - 7 yıl önce
Tatil istiyoruzzzz
Avatar
ESAD - 7 yıl önce
DENİZLİDE TATİL OLMAZ MI?
Avatar
Khalid - 7 yıl önce
Evet ya... Kar birikti. Bence de Denizlide tatil ilan edilmeli.
Avatar
Azime nur - 7 yıl önce
Lütfen ben ankaarda yaşıyorum tatil edilsin
Avatar
ateş - 7 yıl önce
Kütahya valiliği neyi bekliyor acaba her zaman geç saatlerdemi açıklamak zorunda tatil yapsammı yapmasammı diye düşünüyor herhalde