Hangi illerde okullar tatil edildi? 2 Ocak Pazartesi tatil olan iller

Yurt genelinde hangi illerde okullar tatil oldu? Kar yağışı etkisini sürdürüyor. Peki eğitime ara verilen iller açıklandı mı? 02 Ocak 2016 Pazartesi MEB, Valilik kar tatili açıklamaları haberimizde. Yarın Ankara, Konya, Nevşehir, Mersin, Konya ve Karaman'da kar tatili yapılacak mı? Ankara, İstanbul, Konya, Hakkari, Van, Muş, Erzincan, Kars, Iğdır, Elazığ ve Erzurum'da ile ilgili merak edilenler sayfamızda.

Hangi illerde okullar tatil edildi? 2 Ocak Pazartesi tatil olan iller
01 Ocak 2017 Pazar 20:51

Yurdu etkisi altına alan olumsuz hava şartları nedeniyle 'hangi illerde kar tatili' olacağı öğrenciler ile anne, babalar için merak konusu oldu. Peki 2 Ocak pazartesi günü hangi illerde kar tatili olacak? Ankara, İstanbul, Konya, Hakkari, Van, Muş, Erzincan, Kars, Iğdır, Elazığ ve Erzurum'da yarın okullar tatil mi?

02 Ocak 2017 Hangi İllerde Okullar Tatil Edildi?

Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da kar yağışının etkili olduğu illerin tatil açıklamaları yapıldığında haberimizden ulaşabilirsiniz... 

Aksaray'da okullar tatil mi?

İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, kentte 3 gündür etkili olan kar yağışının ardından oluşan buzlanma nedeniyle kent genelinde eğitime 2 Ocak 2017 Pazartesi günü ara verildiğini belirtti.

Niğde'de okullar tatil mi?

Niğde Valiliği aşırı buzlanma ve soğuk sebebiyle okulların 2 Ocak Pazartesi günü İl genelinde okulların tatil olduğunu duyurdu.

2 Ocak hava durumu:

- ANKARA

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre 2 Ocak'ta en düşük sıcaklık - 6 derece, en yüksek sıcaklıkta -2 olması bekleniyor. 2 gün kar tatilinin yapıldığı Ankara'da yarının kar tatili yapılıp yapılmayacağına dair henüz açıklama gelmedi.

-İSTANBUL

İstanbul'da ise 2 Ocak Pazartesi günü en düşük sıcaklık 1 derece, en yüksek sıcaklıkta 5 olacağı tahmin ediliyor.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.