Haliç Kuzey ve Güney Yan köprülerine sessiz asfalt çalışmaları

İBB, Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprülerinde Asfalt Yenileme ve Onarım çalışması ile Sessiz Asfalt Serimi yapacak.

Haliç Kuzey ve Güney Yan köprülerine sessiz asfalt çalışmaları
19 Ağustos 2016 Cuma 18:31

Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprülerinde Asfalt Yenileme ve Onarım çalışmalarının; 22 Ağustos 2016 Pazartesi gecesi 23.00’da başlanarak, 4 Eylül 2016 Pazar günü 06.00’da tamamlanacağı düşünülüyor.Çalışmalar geceleri saat 23.00’da başlayacak ve sabah 06:00’da tamamlanacak. Böylece gündüz trafiği aksamayarak rahatlık sağlayacak. 23-00 ve 06.00 saatleri arasında trafik akışı Yan Köprüler kapalı olacağı için, trafik Haliç Köprüsü Ana Gövde üzerinden sağlanacak. Sabah 06.00 itibariyle Haliç Köprüsü ve Yanyollarından trafik akmaya devam edecek.

Yenilenen asfalt, yoğun trafik akışına daha dayanıklı ve uzun ömürlü, sessiz; Taş Mastik Asfalt özelliğinde olacak. Çalışma; Altyapı Koordinasyon Müdürlüğü koordinasyonunda, Avrupa Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.