Hakkari'den acı haber Şehit 4'e yükseldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari üs bölgesinde meydana gelen patlama ile ilgili şehit sayısı 4, yaralı sayısının ise 25 olduğunu söyledi.

Hakkari'den acı haber Şehit 4'e yükseldi
10 Kasım 2018 Cumartesi 14:35

Hakkari'de üs ölgesinde meydana gelen patlama ile ilgili acı haberler gelmeye devam ediyor. sabah saatlerinde 4 olarak verilen şehit sayısının 7'ye yükseldiği belirtildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, şehit sayısının4, yaralı sayısının 25 olduğunu ifade ederken, 4 yaralımızın durumunun ağır olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan patlama ile ilgili;

"Oradaki bir mühimmat depomuzun patlamasında 4 şehidimiz var. Bunun dışında 25 yaralımız var. Bu yaralılarımızın bir kısmı Hakkari'deki hastanelerde, Van ve ağır olan dört yaralımızı da şu anda Ankara'ya ambulans uçakla getiriyorlar. İnşallah tedavilerine burada devam edecek. Rabbimden yaralılarımıza da şifalar diliyoruz, şehitlerimize rahmet diliyoruz." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.