Hakkari'den acı haber: 1 asker şehit

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışma sonucu ağır yaralanan 1 asker şehit oldu.

Hakkari'den acı haber: 1 asker şehit
31 Mayıs 2016 Salı 11:03

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma sonucu ağır yaralanan 1 asker şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "31 Mayıs 2016 Salı günü Hakkâri ili Şemdinli ilçesi kırsalında yürütülmekte olan operasyonda, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada biri ağır olmak üzere iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş ancak durumu ağır olan silah arkadaşımız hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 05.40’da şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.