Hakan Şükür, Adil Öksüz iddialarını yalanladı

Amerika'ya firar eden Hakan Şükür, hava kuvvetleri imamı olduğu iddia edilen Adil Öksüz'ün FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen ile görüştürme iddialarına twitter adresinden 'Bugün yazılı basında hakkımda çıkmış olan bir takım haberlere kısa ve net cevabımdır. Bu kadarına da pes' yazısıyla birlikte paylaştığı yazı ile yalanladı.

Hakan Şükür, Adil Öksüz iddialarını yalanladı
08 Eylül 2016 Perşembe 12:09

Amerika'ya firar eden Hakan Şükür, hava kuvvetleri imamı olduğu iddia edilen Adil Öksüz'ün FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen ile görüştürme iddialarına twitter adresinden yalanladı.

Darbe girişiminin merkezi olan Akıncı Üssü'nde yakalandıktan sonra esrarengiz şekilde serbest bırakılan Adil Öksüz'ün Hakan Şükür'ü Fetullah Gülen ile görüştürdüğünün açıklanmasının ardından yalanlama geçikmedi. Şükür attığı tweette mal varlığı ve Gülen ile görüşmesi hakkında şöyle paylaşımda bulundu:

“Beni FETÖ tabir edilen örgüt ile tanıştırdığı iddia edilen Adil Öksüz isimli şahsı tanımam bilmem ve kendisi ile uzaktan yakından hiçbir ilgim alakam olmadığının bilinmesini isterim.

Daha öncede benim ve ailem FETÖ ile bağımız olmadığını söylemiştim. Bu tip iddialar ve iftiralar beni ve ailemi derinden üzüyor ve bu iddiaları kabul edilemez buluyoruz.

Hakkımda bu tür iftiralar ve iddialar da bulunanlar iddiasını ispat edemedikleri müddetçe kamuoyu nezdinde müfteri sayılacaktır. Kendileri ile hukuki zemindemücadelemi sürdüreceğim."

"Ortalıkta 200 milyon gibi bir servetten bahsediliyor. Çok abartılmış bir rakam ve kesinlikle doğru değil” 


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nihal karacoşkun - 8 yıl önce
Niye kaçtın o zaman şerefsiz