Haftaya da Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı? Bilim Kurulu'ndan sokağa çıkma yasağı önerileri

Haftaya da Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı? Bilim Kurulu'ndan sokağa çıkma yasağı önerileri, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyeleri herkesin merek ettiği "Her hafta sonu yasak olur mu?" sorusunu yanıtladı Salgın geçene kadar 17 - 18 - 19 Nisan'da sokağa çıkma yasağı olacak mı? Yeni bir sokağa çıkma yasağı olacak mı ? önümüzdeki hafta sonları da sokağa çıkma yasağı uygulamasının devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Haftaya da Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı? Bilim Kurulu'ndan sokağa çıkma yasağı önerileri
Kamusaati
Kamusaati
12 Nisan 2020 Pazar 11:09

Haftaya da Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı? Bilim Kurulu'ndan sokağa çıkma yasağı önerileri

Haftaya da Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı? Bilim Kurulu'ndan sokağa çıkma yasağı önerileri, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyeleri herkesin merek ettiği "Her hafta sonu yasak olur mu?" sorusunu yanıtladı Salgın geçene kadar 17 - 18 - 19 Nisan'da sokağa çıkma yasağı olacak mı? Yeni bir sokağa çıkma yasağı olacak mı ? önümüzdeki hafta  sonları da sokağa çıkma yasağı uygulamasının devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Bilim Kurulu'ndan sokağa çıkma yasağı önerileri

30 büyükşehir ve Zonguldak, 48 saat süreyle geçerli olacak olan sokağa çıkma yasağının 2. gününde...

Salgın geçene kadar önümüzdeki hafta sonları da sokağa çıkma yasağı uygulamasının devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyeleri hafta sonu yasaklarının ilerleyen dönemlerde de olup olmayacağını değerlendirdi.

Bilim Kurulu'ndan sokağa çıkma yasağı önerileri

Sokağa çıkma YASAKLAR DEVAM EDEBİLİR

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Levent Yamanel, hafta sonu yasaklarının önümüzdeki haftalarda da uygulanabileceğini belirterek "Bu dinamik bir süreç, anlık takip ediyoruz. Eğer gerekirse yeniden hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanabilir.

Sokağa çıkma yasağı 4 GÜN SERBEST 3 GÜN YASAK

Tabii ki bu öneri Bilim Kurulu'na ait. Daha önce de konuşulmuş konulardı. Diğer illerin verileri de kontrol edilerek sokağa çıkma yasağı kararı verilip verilmeyeceği değerlendirilir. '4 gün serbest olsun 3 gün yasak' önerisini de uzun zamandır konuşuyoruz. Gerekli olduğu durumlarda devreye girecek tedbirler bunlar. Sokağa çıkma yasağı vatandaşlarımızda heyecan yaratmamalı. Kararlar onların sağlığı için alınıyor." ifadelerini kullandı.

Bilim Kurulu'ndan sokağa çıkma yasağı önerileri

Lütfen sosyal medya da paylaşılan şu kadar vaka var,devlet saklıyor,ölüm oranı çok vb paylaşımlara inanmayınız!
 
kamusaati.com olarak doğrudan sağlam kaynaklardan ve resmi açıklamalardan bilgi edinerek gerekli haberleri yapıyoruz.Lütfen resmi olarak teyit edilmeyen haberleri hem paylaşmayınız hem de dikkate almayınız.
 
Haberleri doğrudan anında takip edebilmek için haber sayfamız için TIKLAYINIZ!!! 

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©

 


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.