Gülen: Pişman değilim!

ABD haber sitesi'nin sorularını yanıtlayan Fethullah Gülen, pişman olmadığını söyledi. ABD'nin iade kararı vermesi halinde kendisinin gideceğini ifade etti.

Gülen: Pişman değilim!
10 Eylül 2016 Cumartesi 17:01

Teröristbaşı Fethullah Gülen, Erdoğan'la hiçbir zaman yakın olmadıklarını söylerken, ABD'nin iade kararı vermesi halinde 'Ben giderim' dedi.

"Bugün kabul edilebilir kimlik kriteri olarak Erdoğan'a bağlılık, Atatürk'e bağlılığın yerini aldı.Türkiye’de Cumhurbaşkanını durduracak bir iç dinamik yok" şeklinde konuşan Gülen, kendisinin asla Türkiye’de rejim değişimini desteklemediğini söyledi.

Gülen, ABD’nin kendisini Türkiye’ye iade etmesini mümkün görmediğini belirterek "ABD yönetimi hukuk düzeni ve özgürlüklere saygı konusunda uzun bir tarihe sahip. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu konudaki katı tutumu yüzünden bundan vazgeçeceklerini sanmıyorum. Ama aksi bir durumda zaten kendi biletimi alarak gözümü kırpmadan kendim gideceğimi daha önce söylemiştim.Bu bağımsız olmanın bedeli olarak tanımlanabilir. Bu ağır bir bedel ama ben pişman değilim, dostlarımın da pişman olduğunu sanmıyorum.' şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
İnsan biraz utanır ve sıkılır.