Görevden uzaklaştırmalarla ilgili AK Parti yönetiminden açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin haksızlığa uğrayarak görevden uzaklaştırılanların görevlerine döneceklerini belirterek, "Görevden uzaklaştırma, açığa almalarla ilgili olarak çok hassas bir çalışma yürütüyoruz.'' dedi.

Görevden uzaklaştırmalarla ilgili AK Parti yönetiminden açıklama
20 Ekim 2016 Perşembe 22:42

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Gölbaşı’nda Çorumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından genel başkan yardımcılığı görevine getirilmesi nedeniyle düzenlenen programa katıldı.

Ankara ve çevre illerden 37 milletvekilinin katıldığı program sonrası açıklama yapan Fatih  Şahin, "Görevden uzaklaştırma, açığa almalarla ilgili olarak çok hassas bir çalışma yürütüyoruz ama elbette bunun içersinde bazı yanlış tespitler olabilir. Eğer haksızlığa uğramışlarsa görevlerine döneceklerdir" dedi.

Yapılan itirazlar hassas bir şekilde değerlendiriliyor

Şahin, ülkeyi tehdit eden tüm terör örgütleriyle güçlü bir mücadele içerisinde olduklarını vurgularken açığa almalarla ilgili yapılan itirazları hassas bir şekilde değerlendirdiklerini ifade etti.

Şahin:

“Görevden uzaklaştırma, açığa almalarla ilgili olarak çok hassas bir çalışma yürütüyoruz ama elbette bunun içerisinde bazı yanlış tespitler olabilir. Bunlar yüzde biri bile bulmayan oranda belki yanlış tespitlerdir. Ancak biz hiç kimsenin haksızlığa uğramasını istemediğimiz için gerek devletimize ulaşan itirazlar çerçevesinde gerekse AK Parti Genel Merkezine, birim başkanı olarak bulunduğum Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığının bünyesinde bulunan AK Parti İletişim Merkezi’ne ulaşan itirazlar çerçevesinde gerekli değerlendirmeleri yapıyoruz.

Nasıl görevden uzaklaştırıldılarsa, açığa alındılarsa benzer şekilde eğer haksızlığa uğramışlarsa görevlerine de döneceklerdir ama çok büyük oranda güvenlik güçlerimiz, ilgili bürokratik kademeler bu konuda titiz davranıyorlar, çalışmalarını hassasiyetle yürütüyorlar.”

AK Parti olarak anayasa değişikliği teklifini Meclis'e sunacaklarını, genel kurulda görüşülmesi sonrası kabulü halinde halk oyuna sunulacağını ifade eden Şahin, referandum dışında erken seçim gibi bir gündemlerinin bulunmadığını belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.