Gökçe Fırat Çulhaoğlu'na FETÖ gözaltısı

Ulusal Parti Genel Başkanı ve Türk Solu Gazetesi'nin  başyazarı Gökçe Fırat Çulhaoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında verilen gözaltı kararı nedeniyle İstanbul'da teslim oldu.

Gökçe Fırat Çulhaoğlu'na FETÖ gözaltısı
31 Ağustos 2016 Çarşamba 14:12

FETÖ soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen Ulusal Parti Genel Başkanı ve Türk Solu Gazetesi'nin  başyazarı Gökçe Fırat Çulhaoğlu teslim olmak için  Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili İsmail Uçar ile Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Murat Çağlak tarafından yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen 35 kişi arasında yer alan Ulusal Parti Genel Başkanı ve Türk Solu Gazetesi yazarı Gökçe Fırat Çulhaoğlu, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek teslim oldu.  gerekli işlemlerin yapılması için emniyete götürüldü.

Çulhaoğlu daha önce 'Cumhurbaşkanına hakaret' içerikli yazıları ve attığı "tweet"ler nedeniyle hakkında davalar açılmıştı. 31 Mayıs 2015'te Cumhurbaşkanına hakaret ve tehdit suçlamasıyla tutuklanmıştı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.