Genelkurmay Başkanı'nın yaveri Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yi aramış

15 Temmuz Cuma gecesinde darbecilerden Genelkurmay Başkanı Yaveri Levent Türkkan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi aradığı ortaya çıktı.

Genelkurmay Başkanı'nın yaveri Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yi aramış
21 Temmuz 2016 Perşembe 14:02

15 Temmuz Cuma gecesinde yapılan darbe girişimi sırasında FETÖ'nün darbecilerinden Genelkurmay Başkanı Yaveri Levent Türkkan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi aradığı ortaya çıktı.

Genelkurmay Başkanı Orgenaral Hulusi Akar’ın darbeci yaveri Yarbay Levent Türkkan’ın iki genel başkanını telefonla aradığı ve  Kemal Kılıçdaroğlu Türkkan'a “darbeye karşıyız” yanıtını berirken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ise “milletin yanındayız” ifadelerini kullandığı ortaya çıkarıldı.

Darbeci Türkkan, darbeye karşı olduklarını dile getiren iki liderle yaptığı telefon görüşmesinde Genelkurmay Başkanı Akar’ın rehin olmadığı ve darbe girişimine karşı her şeyin kontrol altına alındığınıda dile getirmiş.

Kaynak: NTV

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
enes - 8 yıl önce
inandırıcı değil değiştirin