Gaziantep saldırısı: "Canlı bombayı gördüm, çocuk değildi"

Gaziantep'te 54 kişiyi hayattan koparan canlı bomba saldırısındaki damadın annesi Muhbet Akdoğan canlı bombanın çocuk olmadığını söyledi.

Gaziantep saldırısı: "Canlı bombayı gördüm, çocuk değildi"
24 Ağustos 2016 Çarşamba 08:21

Gaziantep'te yaşanan ve 54 kişiyi hayattan koparan canlı bomba saldırısında olay yerinde olan Abdulaziz Yağız yaşananları Milliyet'e anlattı. Saldırıda eşi Süheyla Yağız ile kucağındaki 3 yaşındaki oğlu Muhammed Yağız'ı kaybeden Abdulaziz Yağız,  "Yaşamamın anlamı kalmadı" ifadesinde bulundu. Yağız, patlamada Muhammed'in yengesi ve teyzesinde hayatını kaybettiğini belirtti.

"Bir anda üzerinde yelek olan birini gördüm"

Canlı bomba saldırısında sol ayağından yaralanması nedeniyle özel bir hastanede tedavi olan damat Nurettin Akdoğan'ın annesi Muhbet Akdoğan halay çektiği sırada fark ettiği canlı bombanın çocuk olmadığını dile getirdi. O an neler yaşadığını anlatan Akdoğan, "Düğünde halay çekiyorduk. O an ablamı arıyordum. Bir anda üzerinde yelek olan birini gördüm, tedirgindi. Bombalı yelek olabileceğini düşünerek büyük bir korkuyla bağırdım. Canlı bomba, kendisini fark ettiğimi anlayınca soğukkanlı şekilde kalabalığa karıştı. Birkaç saniye sonra patlama oldu ve etraf kan gölüne döndü, parçalar etrafa saçıldı" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.