GATA'nın ismi değişti' - İşte GATA'nın yeni ismi!

Türkiye genelindeki askeri hastaneler Sağlık Bakanlığı'na bağlandı. Bu kapsamda Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nin (GATA) de ismi değişti. GATA'nın yeni ismi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu.

GATA'nın ismi değişti' - İşte GATA'nın yeni ismi!
27 Ağustos 2016 Cumartesi 12:36

Türkiye genelindeki tüm askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığına bağlanmasının ardından isimleri de değişmeye başladı. Bu kapsamda Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nin (GATA) ismi de değişti ve GATA'nın yeni adı Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne sağlık bilimleri alanında askeri personel yetiştiren Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nin (GATA) ismi, Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde hizmet veren askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığı'na bağlanması ile ilgili yapılan açıklamanın hemen ardından değiştirildi. İsmi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak değiştirilen hastanenin tabelası da dün gece asıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Kurum hastanelerinin kapatılmasını doğru buluyorum. Tüm hastaneler Sağlık Bakanlığında olmalı
Avatar
Murtaza ULUBEY - 8 yıl önce
İçi değişmedikçe ismi değişse neye yarar