Fetullah Gülen Kanada'ya mı kaçacak? Adalet Bakanı Bozdağ'dan açıklama

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Kanada'ya kaçacağı yönündeki iddialara cevap verdi. Fetullah Gülen Kanada'ya kaçacak mı? İşte Bekir Bozdağ'ın açıklaması...

Fetullah Gülen Kanada'ya mı kaçacak? Adalet Bakanı Bozdağ'dan açıklama
27 Mart 2017 Pazartesi 12:19

Kolilerce delile rağmen Türkiye'ye iadesi yapılmayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen için bir iddia ortaya atıldı. İddia da Gülen'in Kanada'ya kaçacağı söylendi. 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'da bu iddialar üzerine Sabah gazetesine açıklama yaptı.

Bozdağ, "İstihbarat örgütümüzün bu konuda ciddi bilgileri var. Biz bu bilgileri ABD Adalet Bakanlığı'na ilettik. Kanada'da büyük bir çiftlik arazisi aldıklarını ve buraya geçiş için hazırlıklara başladığını biliyoruz. Trump yönetimi işbaşına geldikten sonra Kanada'da hazırlıklar hızlandırıldı. Nereye giderse gitsin Türkiye peşini bırakmayacaktır" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.