FETÖ ve PKK, Sur'daki ihaneti anlatan hemşirenin peşinde

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan B.T'nin, hain doktor, sağlık memuru ile hemşirelerin teröristleri nasıl tedavi ettiklerini ve yaralı askerlere tedavi etmeyip nasıl şehit olduklarını açığa çıkarmasının ardından PKK ve FETÖ tarafından aranmaya başladı.

FETÖ ve PKK, Sur'daki ihaneti anlatan hemşirenin peşinde
29 Mayıs 2016 Pazar 10:49

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan B.T'nin, hain doktor, sağlık memuru ile hemşirelerin teröristleri nasıl tedavi ettiklerini ve yaralı askerlere tedavi etmeyip nasıl şehit olduklarını açığa çıkarmasının ardından PKK ve FETÖ tarafından aranmaya başladı.

PKK destekcisi personelleri sorguladı

Hemşire B.T'nin Star'a yaptığı kan donduran itiraflardan sonra PKK destekçileri B.T rumuzlu hemşirenin kim olduğunu bulmak için örgüte yakın tüm hastane personellerini sorgulamaya aldı.

Haberin yapılmasından sonra özellikle Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) hastanede HDP'ye yakın ne kadar doktor, hemşire, sağlık memuru, temizlik ve güvenlik görevlisi varsa hepsiyle görüşerek B.T'nin gerçek kimliğine ulaşmaya çalıştı. Sendika görevlileri izinde olan hastane personellerini dahi arayıp B.T'yi sordu. SES Diyarbakır Şube Başkanı Ramazan Kaval, B.T'nin kimliğine ulaşamayınca milli iradenin sesi Star'a çamur atmaya başladı. Ancak SES'in iş yeri temsilcisi G.D'nin Sur'a giderek yaralı teröristleri tedavi ettiği iddialarını ise yanıtsız bıraktı.

İtirafın ilk günü hastane altüst edildi

Hastanede başlatılan B.T operasyonundan netice alamayan PKK ve yandaşları çareyi Star'ın haberini itibarsızlaştırmak için kara propaganda yapmakta buldu. Haberin şokuyla ilk gün hastaneyi altüst eden PKK yandaşları, B.T'nin gerçek kimliğine ulaşamayınca terör örgütüne yakın medya ve STK'lar aracılığıyla hemşirenin erkek olduğu yalanı ortaya attı. Örgüt trolleri ile destekçileri ise bu yalan üzerinden 'Star'a konuşan hemşire erkek çıktı' başlıklarıyla haberin yalan olduğunu yaymaya çalıştı.

FETÖ'den PKK'ya destek

PKK yandaşlarının sosyal medya üzerinden yaymaya çalıştığı kara propagandaya FETÖ de yoğun destek verdi. FETÖ'nün kaçkın firarisi Emre Uslu, hem sosyal medyadan hem de kendi internet sitesinden PKK'nın hamiliğini yaparak örgütü aklamaya çalıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.