FETÖ'nün Türkiye Sorumlusu Olan İmamı Gözaltına Alındı

FETÖ'nün Türkiye sorumlusu, FETÖ'nün Türkiye sorumlusu Olan İmamı gözaltına alındı, MİT ve Emniyete bağlı profosyonel Ekiplerin düzenlediği başarılı operasyonla FETÖ'ye ağır bir darbe daha vuruldu

FETÖ'nün Türkiye Sorumlusu Olan İmamı Gözaltına Alındı
Admin
Admin
28 Ağustos 2019 Çarşamba 16:44

FETÖ'nün Türkiye sorumlusu Olan İmamı gözaltına alındı

MİT ve Emniyete bağlı profosyonel Ekiplerin düzenlediği son derece başarılı bir operasyonla FETÖ'ye ağır bir darbe daha vuruldu.

15 Temmuz akşamında kanlı bir darbe girişimiyle milletin iradesine el koymaya kalkan milletin uçağını tankını silahını millete doğrultan ve 250 vatansever vatandaşımızın ölümüne neden olan  FETÖ'ye operasyonlar hız kazandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü profosyonel ekipleri ile Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı profosyonel ekiplerince, FETÖ'nün deşifre edilmesine yönelik yürütülen koordineli çalışmalar kapsamında, Kartal'da "gaybubet evi" olarak adlandırılan örgüte ait hücre evine operasyon düzenlendi.

TÜRKİYE İMAMI M.Y.

Son derece başırılı operasyonda, örgütün Türkiye imamı M.Y. ile ByLock'tan aranması bulunan eşi G.Y. ve örgüt üyeleriyle irtibatı gerçekleştiren kızı B.Y. gözaltına alındı.

ELE GEÇİRİLEN PARALAR

Türkiye imamı M.Y. 'nin bulunduğu evde yapılan aramalarda, 6 bin 800 lira, 2 bin 800 dolar, 15 bin 980 avro ile çok sayıda profosyonel bigisayar gizleme ve dijital malzeme, örgütsel doküman ve belgeler  ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki sorgu ve gözaltı işlemleri sürüyor.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.