FETÖ'nün okullarında siyah camlı gizli odalar

FETÖ'nün okullarında siyah camlı gizli odalar. FETÖ'nün darbe girişimi sonrası MEB'e devredilen okullar ve yurt binalarında araştırma  inceleme ekiplerince yapılan aramalarda gizli odalar bulundu.

FETÖ'nün okullarında siyah camlı gizli odalar
27 Eylül 2016 Salı 21:25

FETÖ'nün darbe girişimi sonrası MEB'e devredilen okullar ve yurt binalarında araştırma  inceleme ekiplerince yapılan aramalarda gizli odalar bulundu.

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası okulların kapatılıp devredilmesi üzerine inceleme başlatılmasını istedi.

Siyah camlı asansörle çıkılabilen iki katlı misafirhanede yatak ve dolapların olduğu 8 oda bulunuyor.

Yurt binalarında ise; incirlenmiş ve demir parmaklıklarla çevrili toplantıların yapıldığı söyleniliyor.

Vali  Mustafa Toprak yaptığı açıklamada;
"Daha önce FETÖ'nün darbe girişimi sonrası MEB'e devredilen ve darbe girişimi sırasında şehit olan Zekeriya Bitmez'in ismi verilen okulda da incelemelerde bulunduklarını anımsatarak, bu alanlarda da FETÖ üyelerinin farklı emellerini gördüklerini anlattı"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.