FETÖ'nün il ablası ve il imamları tutuklandı

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında şüphelilerden aralarında il ablası ve imamlarında bulunduğu 11 kişi tutuklandı.

FETÖ'nün il ablası ve il imamları tutuklandı
26 Ağustos 2016 Cuma 10:18

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında hız kesmeden devam eden çalışmalarda terör örgütünün 11 kişi tutuklandı. Düzce'deki FETÖ soruşturmasında tutuklanan 11 FETÖ mensubunun içerisinde ‘il imamları’ ve ‘il ablası’da bulunuyor.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında polis ekibinin, terör örgütün il yapılanmasına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda eski 'il imamları' Sadi Çelen ve Salih Mesut Gerez ile 'il ablası' Elif Özkan, 8 işadamı ve 1 memur gözaltına alındı. Emniyete sevki yapılan şüphelilerin evinde yapılan aramalarda bazı belgelerin yanı sıra 1 dolarlık banknotlarda bulundu. 

Mahkemenin verdiği karar doğrultusunda şüphelilerden iş adamı E.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken il imamları Mesut Gerez, Sadi Çelen ve il ablası Elif Özkan ile birlikte iş adamları İsmail Günaydın, Ahmet Akyazılı, Murat İlyasoğlu, Mehmet Şirin Özaslan, Hasan Kaşık, Şaban Demirhan, Mehmet Azgın ve Düzce Üniversitesi'nde memur olarak çalışan Erdal Memiş tutuklandı.

 


Etiketler; #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.