FETÖ'nün 2 ve 3 numaralı isimleri ortaya çıktı!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasında hazırlanan iddianamede bir numaralı sanık olarak yer alan Fetullah Gülen'nin ardından 2 ve 3 numaralı isimler belirlendi.

FETÖ'nün 2 ve 3 numaralı isimleri ortaya çıktı!
17 Ağustos 2016 Çarşamba 09:35

Uşak'ta Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) bir yıldır süren soruşturmasında hazırlanan iddianamede 2 ve 3 numaralı isimler belirlendi. FETÖ / PYD soruşturması kapsamında hazırlanan 13'ü tutuklu 111 sanıklı iddianame Uşak 2. Ağır Ceza  Mahkemesince kabul edildi. 

İddianamede 'bir numaralı' sanık olan FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'nin ardından 2 numaralı isim olarak firari 'İsrail İmamı' Harun Tokat bulunuyor. 3 numaralı isim ise terör örgütünün eski  "MİT ve bürokrasi imamı", halen "Asya imamı" olarak bilinen firari Murat Karabulut olurken 4 numaralı şüpheli olarak da Karabulut'un yardımcısı Uşaklı iş adamı Hazim Sesli yer alıyor. Sesli Eylül 2015'de başlatılan FETÖ/PYD soruşturması kapsamında gözaltına alınmasının ardında aralarında Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Yıldırım'ın da bulunduğu 13 kişi ile birlikte tutuklanmıştı.
 
 


Etiketler; #İmam #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.