FETÖ elebaşı Gülen'in annesinin ismi neden Rabin?

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in annesinin adı neden Rabin? Gülen'in annesinin gerçek adı ne? Gülen'in pasaportunda annesinin adı neden Rabin?

FETÖ elebaşı Gülen'in annesinin ismi neden Rabin?
22 Ağustos 2016 Pazartesi 10:04

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in annesinin adı neden Rabin? Gülen'in annesinin ismi gerçekte ne? Rabin ismini pasaporta neden yazdırdı? İşte tüm gerçekler...

Gülen'in Refia olan annesinin adı, ABD ve Yahudi dünyasında Rabin olarak biliniyor. İzmir Emniyet Müdülüğü'ne 1986 yılında pasaport başvurusu yapan Gülen, Vatikan'da Papa ile görüşebilmek için annesinin Refia olan ismini 'Rabin" diye değiştirmiş.

Masonluk üzerine çalışmalarıyla bilinen araştırmacı yazar Süleyman Yeşilyurt, dün akşam katıldığı bir programda çarpıcı bir detay paylaştı.

Fetullah Gülen'in Almanya'ya gitmek için 24 Mart 1986 tarihinde Emniyet'e verdiği Pasaport İstek Formu'nda Gülen'in annesinin adının Rabin olarak yazılması çok konuşulmuştu.

Yeşilyurt, Gülen'in Refia olan annesinin ismi neden Rabin olarak yazıldığını açıkladı:

Gülen'in Refia olan annesinin adını Yahudiler'in, hem erkeklerde hem de kadınlarda kullanılan Rabin ismi ile değiştirdiğini belirten Yeşilyurt, Polonya Yahudisi olan Papa ile görüşebilmek için Gülen'in annesinin ismini değiştirdiğini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Adamın her tarafı soru işareti