FETÖ'de 4. dalga operasyonu: Gözaltına alındılar

Yeğen kodlu bir gizli tanığın verdiği bilgiler üzerine başlatılan 4. dalga operasyonunda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

FETÖ'de 4. dalga operasyonu: Gözaltına alındılar
21 Kasım 2016 Pazartesi 12:20

İzmir'deki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında polis ekipleri sabah saatlerinde 4. dalga operasyonunu başlattı. Yeğen kodlu gizli tanığın verdiği ifadeler doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonda 39 kişi gözaltına alındı.

FETÖ soruşturmasını yürüten İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı 44 kişi hakkında gözaltı kararı verdi. 44 kişiyi yakalamak için İzmir Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sabah saatlerinde başlatılan operasyonda 39 kişi gözaltına alınırken 5 kişiyi yakalama çalışmalarında devam ettiği öğrenildi.

Gözaltına alınan kişilerin evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgüte ait dokümanlara ve dijital malzemelerine el konuldu. 


Etiketler; #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.